Pasiilgot? Štai ir mes!

Pasiilgot? Štai ir mes!

06. Aug 2012, 00:00

O štai ir aš. Apleidau šiek tiek forumą ir MK pagrindinį puslapį, bet vis nėra laiko, o ką konkrečiai veikiu, net negalliu atsakyt, nes akivaizdžių rezultatų nėra.

 

Trumpai papasakosiu, kaip mums sekasi, o gyvename kaip gyvenusios - laimingos ir išsišiepusios, gražios ir nepakartojamos.

 

Teismo sprendimas jau įsiteisėjo, surogatinį atnstolei jau perdaviau, skola gavosi gana nebloga, dabar jau vėl lauksiu "atakos". Kadangi žinau, kad mūsų gyvenimas sekamas, tai viešai noriu perduoti surogatinio mylimajai, kad man daugiau nerašytų, nes su ja aš neturiu, apie ką kalbėti, o jei tėvelis norės ką nors perduoti, tegul skambina pats.

 

Taigi, rytoj jau pasiimsiu naująjį Gustytės gimimo liudijimą, kur "tėvo" vietoje bus nebe brūkšnelis... Na ką padarysi, jei taip reikia, tai reikia.

 

Prieš savaitę vėl apsilankiau pas būrėją, mhm.. visokių dalykėlių išgirdau, tai galvelėj šiek tiek chaosas. Bet man labai patinka būrėja, po apsilankymo pas ją jaučiuosi lyg pakrauta.

 

Norėčiau nuo rugsėjo eiti dirbti, nusibodo sėdėti namuose, bet nepatekome į darželį, na bet dar rugpjūčio pabaigoje reikės nueiti pas direktorę, gal kaip nors pateksime, visgi pirmumą turime.

 

Iki pasimatymo.

Giedrė

blogietee blogietee 06. Aug 2012, 21:07

Labai šaunios jūs mergelkos esate 😉 viskas susiklostys puikiai, kad kas ir norėtų ir tikėtųsi priešingai.. stiprybė kitus labiau erzina, nei jų pačių pasipūtimas 😃 😉

rugpjutis rugpjutis 06. Aug 2012, 20:47

👍 👍 👍 😀saunuoles judvi merginos ir toliau laikykites,nes jus moterys

06. Aug 2012, 16:54

🌷 🌷 🌷 svarbu, kad sypsenos nedingsta nuo veidu😉

06. Aug 2012, 16:47

aha puikiai pastebeta "mokant skolas" 😃 👍

06. Aug 2012, 16:45

Super geros naujienos, taip ir toliau mergaites 😀 o sekamos esat todel, kad jusu gyvenimas yra idomesnis nei kazkieno kito 😀 Juk visada pavydo vedami zmones bando ikasti, bet dziugu, kad nenusileidziat 😀 🌷 🎉 🎉 🎉 🎉
O surogatiniam, sekmes mokant skolas 😉