Pasiruošimas gimtadieniui: torto papuošimai III dalis

Pasiruošimas gimtadieniui: torto papuošimai III dalis

23. Nov 2018, 09:38 Stebulė Stebulė

Kaip minėjome, išbaandytas tortas su cukraus glajumi mums nepatiko, tad perėjome prie natūralesnių tortų. Pernai užsisakėme vegetariškus tortus iš kavinės “Chaika”, kurie buvo tikrai skanūs ir sveiki.

Šiemet vėl ieškojome vegetariškų tortų, kad tiktų visiems draugams, būtų gražūs ir sveiki. Facebooke pastebėjau Vegetarian cake puslapį, kuris puikavosi nuostabiausių tortų ir pyragų nuotraukomis - tortai aukšti, žaismingi, puošti ne cukraus glajumi, bet vaisiais, gėlėmis, kremo papuošimais. Torto dar neragavome, bet atsiliepimai internete taip pat puikūs.

20181123093821-58536.jpg


Kadangi tortas nebus papuoštas jokiais užrašais, papuošimui padariau girliandas su mergaičių vardais. Tarp dviejų maistui verti tinkamų lazdelių ištempiau lininį siūlą ir priklijavau iš blizgaus popieriaus iškirptas sidabrines ir mėlynas vėliavėles. Vėliavėles papuošiau lipniomis spalvotomis raidėmis, kurios sudarė mergaičių vardus, priklijavu smulkių nuo karūnų atlikusių deimančiukų. Siūlų mazgus, kurie laiko girliandą ant pagaliukų, užmaskavau prilipdyda po švelniai rožinį ir žydrą minkštą kamuoliuką, kurių taip pat liko nuo karūnų ir burtų lazdelių gamybos. Išėjo tikrai žavingos dekoracijos.

Iš blizgaus popieriaus iškirpau ir karštais klijais prie lazdelių prilipdžiau kvadratėlius, ant kurių užklijvau mergaičių amžiaus skaičiukus ir papuošiau gėlytėmis bei deimančiukais. Šiuos pagaliukus su girliandomis bus nesunku įsmeigti į tortą, atrodys neperkrauta ir žavinga.

Tortą taip pat puošime tradicinėmis žvakutėmis ir vaikų taip mėgstamais fejerverkais. Ir niekam nereikės peštis dėl vienintelių cukrinių figūrų :)


Stebulė Stebulė 26. Nov 2018, 14:44 floryte

man tai originaliau ir sveikiau, nei ta cukraus masė 😃

floryte floryte 25. Nov 2018, 19:37

Kokia gera idėja - tortus papuošti girliandomis👍