Pasiutėlės Urtės dienoraštis: per pačius karščius ruošiamės krikštynoms

Pasiutėlės Urtės dienoraštis: per pačius karščius ruošiamės krikštynoms

10. Aug 2015, 18:00 lina_baj lina_baj

Na ir karštumėlis... Gerai, kad mama su tėčiu sugalvojo pripilti baseiną ir leido man jame daryti ką noriu! Tai ir dariau! :) Taškiausi, pyliau ant galvos, vėsinausi kaip mokėjau. Galėčiau ten ir miegoti, turbūt :)

O šiaip, karščiai man patinka - bėgiojam po žolės laistymo "šlangomis", nuo pat ryto stypsom lauke, ir valgau, ir žaidžiu lauke, kas gali būti geriau...

20150810175144-65697.jpg

Mama dar minėjo, kad rengiasi mano krikštynoms, tai prisimatavau suknelių, švarkelių, kojinyčių, batelių... Oje, jei reikės tiek prisirengi ir per tas krikštynas... Ir iš viso įdomu, kas per daiktas tos t?

Dėl mano šventės grįžo ir mano pusbrolis su pussesere iš Londono, kaip smagiai pasisėdėjom vakar sutiktuvių vakarėlyje!

20150810175551-38020.jpg

MAMOS KOMENTARAS: Oi, karšta savaitė papuolė, ne tas žodis. Aš karščių ne itin mėgstu, o štai mažoji vėlgi jautėsi gerai - miegojo, gerai valgė, gėrė labai daug skysčių - pagaliau pradėjo gerti paprastą vandenį, viriau ir raudonųjų serbentų kompotą (sako labai gerai gaivina karštais orais).

Leidau mažajai teškentis dideliame baseine, piltis vandenį ant galvos, lakstėme laistydami žolę... - "kaifavome". Namo pareidavome nenoromis ir tik vėlai vakare miegoti - va šią karštos vasaros vietą aš mėgstu.

Krišktynoms pasiruošimas vyksta intensyviai - net jau pavargau nuo visokių smulkmenų, nes daug ką pasilikau pabaigai. Bet šiai dienai jau praktiškai viskas pasiruošta, telieka tik laukti gero oro :)

O mes jau krauname "tašytes" ir kelioms dienoms lekiame į pajūrį!

11. Aug 2015, 11:21

Gero laiko pajūryje! 😀

floryte floryte 10. Aug 2015, 22:26

Taip, smagūs vasaros malonumai😀