Patarimai, renkantis tortą vaiko gimtadieniui

Patarimai, renkantis tortą vaiko gimtadieniui

12. Jan 2015, 15:20 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nė viena vaiko gimimo diena neapsieina be pagrindinio šventės atributo - TORTO! Kaip jį pasirinkti, kokiais kriterijais vadovautis? Pasakoja „Bijola“ tortų ekspertai.

Skonis

Skonis labai susijęs su uosle. Pagrindinės skonio pojūčių rūšys: sūrumas, rūgštumas, saldumas, kartumas. Vaikams patinka neįmantraus skonio tortai. Tai, kas jiems lengvai atpažįstama ir jau patirta. Mėgstami su bananais, medaus, jogurtinis, su braškėmis, paprasti, lengvo skonio. Iki 3 metukų vaikučiai labiausiai mėgsta drėgną baltą biskvitinį tortą su bananais - „Genelis“. Populiariausi tortai - „Traškutis“ ir „Magija“. Galime pasiūlyti daugiau nei 40 tortų skonių, per 400 mūsų gamintų tortų fotografijų, kurios padės išsirinkti.

Drauge diskutuodami su „Bijola“ cukrainių konsultantėmis galėsite sukurti savito stiliaus ir skonio tortą. Vaikams labai svarbi torto išvaizda ir papuošimai. Jiems reikia įspūdžio! Jei šventė vyksta vasarą, per karščius, vaikams gaminame morenginius tortukus, jie netirpsta, netyžta, išlaiko formą ir negenda. Jei švenčiate šiltuoju metų laiku gamtoje ir neturite šaldytuvo, rekomenduojame trapų tortą su karamele arba aguoninį pyragą.

Dizainas

Vaikams labai svarbu papuošimai, nes tortas simbolizuoja šventę. Vaikai mėgsta įvairius animacinius herojus. Jie įsivaizduoja mylimus herojus ir mėgsta gimtadienius, kurie organizuojami jiems patinkančių filmukų tematika. Tuomet gimtadienio tortas puošiamas populiariausių animacinių filmukų herojaus figūromis ar piešiniais, taip pat visas tortas gali būti tos figūros pavidalo: pvz., patinkančio automobilio, „Ratai“, „Ledo šalis“, „Hello Kity“, „Pimpačkiukai“, „Šrekas“, „Tomas ir Džeris“, „Undinėlė“, „Panda“, papuošti įvairių mėgstamų žvėriukų paveiksliukais ar figūromis.

Mes sukuriame tai, apie ką vaikai svajoja, ir prisidedame prie jų gimtadienio pasakos. Pati ypatingiausia ir vaikams svarbiausia šventės akimirka – kai pjaustomas gimtadienio tortas, todėl ir mes stengiamės, kad ji būtų įsimintina ir vaizdu, ir skoniu.

„Bijola“ cukrainėse galite įsigyti atskirai nulipdytų marcipaninių žvėriukų ir įvairių šokoladinių figūrėlių, šokoladinių užrašų "su gimtadieniu". Tai labai patogu norint greitai papuošti ar pakoreguoti nusipirktą tortą cukrainėje, jei nebėra laiko ir galimybės užsisakyti iš anksto.

Kai šalta, visi tortai yra „saugūs“, nes neištirps ir nesuges. Kai labai karšta – nerekomenduojame užsisakyti tortų su uogomis, grietinėle, plikytu kremu. Jei reikia toli vežtis – puikiai tiks morenginis tortas, pvz. "Karališkas", „Ambasadorius“, „Retro“, "Greitutis"

Laikas – kada užsakyti

Vėlyvą pavasarį, vasarą ir ankstyvą rudenį rekomenduotume užsisakyti tortą prieš 3–4 savaites. Vėlyvą rudenį ir žiemą, išskyrus šventinį laikotarpį, kai nebėra tiek daug vestuvių, galima ir prieš 2–3 dienas.

Kokybė

Šviežias tortas tirpsta burnoje. Labai svarbu torto sudėtinės medžiagos, kas yra tortų kepėjo partneriai. Kokias jie pristato žaliavas. Mes dirbame tik su patikimais ir laiko patikrintais partneriais. Mums labai svarbi žaliavų kokybė, nes nuo to priklauso mūsų tortų kokybė. Sudedamosios dalys, produktai turi būti natūralūs, švieži, aukščiausios kokybės. Laikas ir bendradarbiavimas – pats geriausiais vertinimo kriterijus.

Tik nuolatinių klientų dėka rinkoje esame jau 18 METŲ. Gauti apdovanojimai ir konditerių įvertinimai kalba apie mūsų gaminių kokybę. Tai pats geriausias įvertinimas. Kviečiame apsilankyti www.bijola.lt Mūsų įmonėje dirba darnus kolektyvas, tai taip pat turi labai didelę įtaką darbo kultūrai ir gaminiams. Konditeriai apdovanoti ir pripažinti kaip geriausi profesionalai. Pas mus įdiegta RVASVT (rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų) kokybės bei savikontrolės sistema. Nuolat tobulėjame ir vykstame į tarptautines parodas. Stengiamės naujas žaliavas ir technologijas derinti su senosiomis gamybos tradicijomis.

Praktiškumas  

Cukrainėse „Bijola“ galite įsigyti ir gimtadienio žvakučių, skaičiukų bei fejerverkų, jei kartais pamiršote nusipirkti. Mes galvojame apie jus ir jūsų vaikučių šventę. Tortus ir pyragus pakuojame į tvirtas kartonines dėžutes, kad tortas saugiai pasiektų namus. Tai ekologiška ir tvirta pakuotė. Kartais sudėtinga gabenti didelius tortus patiems, todėl už papildomą kainą rekomenduojame užsisakyti torto pristatymo paslaugą.

Mados tendencijos

Kiekvieną sezoną pristatome naujų tortų. Nors turime plačią skonių pasirinkimo skalę (daugiau nei 40 skonių), nuolat kuriame ir ieškome, pristatome naujų. Daug idėjų gimsta bendraujant su klientais ir klausantis jų pageidavimų. Norime išpildyti jų svajones ir drauge ieškome sprendimo. Užsakant tortą, dažnai dar papildomai užsisakoma kepinių saldumynų stalui. Prideriname sausainius, keksiukus, morengiukus, popcakes ir kt. Taip pat gaminame vieno kąsnio pyragaičius.

Originalūs sprendimai

Neretai mamytės užsako vaišių vaikučiams į darželį. Šiandien populiaru užsakyti tiek keksiukų, kiek grupėje vaikučių. Tada nebereikia pjaustyti torto. Keksiukai ir kiti saldėsiai patogūs ir populiarūs biuruose, taip pat paįvairina vaišių stalą namuose.

Forma

Mes tortus pakuojame į tvirtas kartono dėžes, kad būtų saugu gabenti. Jei tortas labai didelis – už papildomą mokestį pristatysime jį į namus.

Pasirinkimas

Nors galime pasiūlyti daugiau kaip 400 tortų, net 40 skirtingų skonių, visada atsižvelgiame į kliento pageidavimus ir drauge aptariame pageidaujamą tortą, konsultuojamės su konditerėmis dėl idėjos įgyvendinimo. Svarbu, kad tortas padarytų ir paliktų įspūdį, būtų gražus, skanus ir kvapnus, galėtumei prisiminti patirtą skonį burnoje. Kadangi mūsų komandoje dirba aukščiausiais įvertinimais (auksiniais ir sidabriniais medaliais) apdovanoti konditeriai, laimėję prizines vietas įvairiuose čempionatuose, pastoviai gilinantys žinias užsienyje, tai galime ir norime įgyvendinti kiekvieno kliento norą. Mums svarbu prisidėti prie jūsų šventės.

Plačiau: www.bijola.lt

Mūsų tortai – maži meno kūriniai, kurie labai papuošia stalą ir pradžiugina kiekvieną!

20141013143217-12432.jpg