Philips Avent pientraukis - išbandome

Philips Avent pientraukis - išbandome

06. Dec 2019, 15:02 mamosmeile mamosmeile

Noriu įvertinti Philips Avent rankinį pientraukį. Kadangi dėl asmeninių priežasčių maitinti vaikučio krūtimi nepavyko teko pienuką trauktis rankomis, tai buvo tikrai varginantis ir sunkus darbas. Kuris užima labai daug laiko. Bet pasitaikė galimybė išbandyti Avent pientraukį. Kuriuo begalo džiaugiuosi kiekvieną dieną.

Tik atsidarius dežutę pamačiau lengvai surenkamą pientraukį. Surinkus ir paruošus pientraukį naudojimui jis tikrai nustebino. Lengvas kelioninis, tikrai galima jį visad turėti kartu, neužima daug vietos mamos rankinėje. Buteliuko tūris yra suskirstytas mililitrais visada žinosite kiek pienuko yra.

Pienuko traukimas : negalejau net pagalvoti jog tai bus taip lengva ir paprasta su Philips Avent. Pientraukis švelniai apgaubia krutinę. Letai ir lengvai spaudžiant pientraukio rankenelę pienukas pradeda trauktis į buteliuką. Atrodo jog imituojamas vaikučio pieno traukimas. Jokio skausmo ar diskomforto nėra. Pilną buteliuką pritraukiau per 10 minučių. Pabaigus procesą persukame dangtelį į skirtą vaikučiui žindyti. Ir viskas. Vaikutis gali mėgautis mamos pienuku.

Pientraukis plaunamas labai lengvai ir paprastai. Visos detalės patogiai išsiardo. Ir greitai susirenka atgal.

Esu Philips Avent pientraukiu labai patenkinta. Palengvino buitį. Sutaupė daug mano laiko kurio tikrai nėra kai namie mažas vaikutis. Be vargo ir skausmo galiu pritraukti pienuką lengvai. Planuoju jį naudoti iki tol kol pienuko turėsiu. Manau su šiuo pagalbininku išmaitinsiu vaikutį tikrai ilgai. Planuoju ateityje turėti ir antrą vaikutį kurį gal būt pavyks maitinti iš krūtinės, bet pientraukis bus naudojamas ir toliau pienuko pertekliui.