Philips - avent ultra air čiulptukai

Philips - avent ultra air čiulptukai

22. Jun 2018, 21:06 Agnulyte Agnulyte

PHILIPS- AVENT ultra air čiulptukas Nr. 1

Visada laikiausi pozicijos,kad mažylių čiulptukai turi būti itin kokybiški bei patogūs. Čiulptukas kūdikiui, tai mamos pakaitalas, kuris suteikia ramybės bei saugumo jausmą. 

Gyvenimiškos patirtys

Kokių tik nebandėme čiulptukų, vis atsirasdavo savų minusų. Sudirgusi oda, paraudimai, sunkus traukimas, netinkamas dizainas, nepatogūs. Kūdikis labai dažnai spjaudavo čiulptuką iš burnos, jo buvimas burnos ertmėje jam keldavo diskomfortą. Jau buvome nuleidę rankas bei apsvarstę variantą apie čiulptuko nebuvimą iki tos dienos kol mūsų pašto dėžutėje atsirado Philips-Avent ultra air čiulptukas.

Didelių vilčių neturėjome

Manėme, kad tai bus dar vienas čiulptukas,kuris vaikui nepatiks,dirgins odą ir t.t , kaip ir minėjau anksčiau -buvome nuleidę rankas. 

Pirmas įspūdis 

Pirmiausia, kas mane kaip mamą labai sužavėjo,tai čiulptuko dizainas, pastelinės spalvos, bei žavūs atvaizdai ant  čiulptuko. Akį taip pat traukė ir neįprastos 4 itin didelės skylutės orui,tai suteikė vilčių , kad daugiau kūdikio oda nebus dirginama.

Testavimas

Tinkamai sterilizavus čiulptuką įdavėme jį kūdikiui. Čiulptukas prigludo labai gerai prie odos. Kūdikis teigiamai reagavo į jam paduotą čiulptuką, nespjovė jo iš burnos, o lėtai vis traukdavo. Vaikui užmigus ištraukėme čiulptuką, stebino tai,kad po ilgo naudojimo aplink burną vaiko oda buvo neparaudusi,neišsausėjusi, bet labai švelni. Nepasidavę pirmiems įspūdžiams čiulptuką testavome ilgesnį laiką. Nesitikėjome, kad pagaliau radome tai ko ieškojome, sakau pagaliau,nes labai ilgai truko paieškos...Po ilgesnio vartojimo kūdikio oda taip pat nebuvo sudirginta,paraudusi ar išsausėjusi. Philips- Avent ultra air čiulptukai taip pat yra labai lengvi , nei kitos gamybos čiulptukai, tad vaikas noriai jį čiulpdavo,nejautė diskomforto, o pametęs jo net IEŠKODAVO! Kas mums kaip tėveliams buvo didelis pasiekimas.

REKOMENDACIJOS


Ar rekomenduotume jį kitiems tėveliams ieškantiems Nr. 1? TAIP,tikrai taip. Džiaugiamės,kad jis atsirado pas mus,likome labai patenkinti rezultatais ir nuo šiol jis yra mūsų Nr. 1.