Pirmoji mažylio knygelė? Kokia ji turi būti?

Pirmoji mažylio knygelė? Kokia ji turi būti?

08. Dec 2015, 14:18

Namuose pilna įvairių žurnalų apie mažylius, apie viską kas padeda mamai suprasti vaiko poreikius. Auginu 9mėn. dukrytę Patriciją. Ropoja kaip vabaliukas visur. Ir žinoma randa tai ko aš ieškojau arba parodo tai ką jau buvau pamiršusi. Šį kartą ji man rodo žurnalus ir juos varto, žiūri kitus "leliukus" ir žurnalo puslapių ir kalba su jais. 

Patricijos domėjimąsi knygelėmis jau pastebėjau ir seniau. Pirmąją gavome dovanų kaime. Su storais puslapiais. Ji buvo apie gyvūnus. Tačiau ir ta knygelė visgi gali pridaryti ir "popų"... nes knygelės kraštai visgi yra kieti. Mano dukrytė, kaip ir daugėlis kitų vaikų, ima pažinti šį pasaulį ir per burnytę. 

Na, o aš, norėdama Patricijai padaryti knygelę pati, ėmiausi darbo. Nors pirmasis blynas šiek tiek ir prisvilo, bet esu patenkinta darbu, o mažylei jis taip pat labai patiko :) o aš galiu būti rami, kad mano vaikas nesusižalos savo dantenų, nes šiuo metu dėl dantukų dygimo, viską į burną kišą turbo greičiu.

Sėdau prie siuvimo mašinos ir pradėjau kurti. Kūriau ekspromtu, bet minčių esu kupina, ir tai tikrai nebus paskutinė mano knygelė. 

Manau, knygelės vaikams turi būti pagal amžių:

* Pirmoji knygelė turi būti traškanti, su visokiausiais įvairiais paviršiais, juostelėmis, etikėtėmis, ir įvairių spalvų. Nes sprendžiu iš savo dukrytės, kad jai patinka etiketės ant žaislu labiau nei pats žaislas, arba randa virvelę, kuri prikausto jos dėmesį. Visgi  viskas turi būti nemažo dydžio ir tvirtai prisiūta, dėl uždūsimo pavojaus. 

* Antroji knygelė jau gali pažindinti su spalvomis, vaisiais, namų buties daiktais ir panašiai.

* Trečioji gali mokinti užsirišti batukus, užsegti sagą, užtraukti užtrauktuką ir t.t.

* Ketvirtoji mokina apie raidžių ir skaičių karalystę. 

Čia išsakiau, savo nuomonę.

Nesakau, kad vaikas turi turėti tik 4 knygeles:) Žinoma knygelių vaikas turi turėti kuo daugiau, nes jau nuo mažųjų dienų vaikui formuojami pomėgiai ir pats charakteris. O knyga, yra pati geriausia dovana, ką davė žmogus žmogui:) 

Taigi supaažindinu su Patricijos pirmąja knygele, kurią pagamino "Mamytės leidykla" (Mano asmeninė leidykla). :)))

Visgi, kurios norės tokios knygelės ir savo mažyliui, galite kreiptis. Galiu garantuoti, kad mano pagamintos antra, trečia ir kitos knygelės bus kur kas geresnės ir įdomesnės :) Galiu tai pažadėti :)

Be to, knygelės yra personalizuotos. Vadinasi skirta tik Jūsų mažyliui. Gaminamos pagal pageidavimą, galimi Jūsų maketai ir t.t. Pagamintos iš lino. Naudojamos detalės gali būti iš atlaso. Visos detalės stipriai prisiūtos. Dirbama švarioje aplinkoje, audiniai išskalbti Neutral skalbimo priemonėse, naudojamas karštas ligintuvas, tad gaunate švarų daiktą :)

Galite kreiptis el.p:
lina.m@outlook.com

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 09. Dec 2015, 09:20

Kaip šauniai 😀 Turiu mintį kažką panašaus padaryti 😀

Liucyte Liucyte 09. Dec 2015, 06:59

Labai gražu! 🌷 Vaikučiui tokie žaislai ypatingiausi: juk jie ne kieno kito, o mamos padaryti! 😀
Sėkmės kuriant!

ramune. ramune. 08. Dec 2015, 17:57

liuks👍

08. Dec 2015, 14:58 Goda_Mamyciuklubas.lt

ačiū 😀 žinoma dar yra kur tobulėti, tačiau, čia nuotraukose pirmas mano blynas. Antroje jau jų nebūtų 😀))

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 08. Dec 2015, 14:45

Tobula - kaip tik apie panašų daiktą galvoju mažosios Kalėdoms 😀