Po ilgos pertraukos Igniukas atsisėdo ant puoduko!

Po ilgos pertraukos Igniukas atsisėdo ant puoduko!

09. Jan 2012, 00:00

O buvo taip! Mūsų sūneliui Igniukui buvo 1 metukai, kai mes pabandėme jį pasodinti ant puoduko, bet, deja, nesėkmingai...Tik pasodintas niurzgėdavo nepatenkintas, net žaisliukai nepadėjo, jei nori ant galvos stovėk...:)

 

Pagalvojom mes tada, gal dar ne laikas ir nusprendėme truputėlį palaukti...

 

Ėjo laikas, o mūsų berniukas kaip nesėdi, taip nesėdi... Ir štai mes ūgtelėjom ir esam jau beveik 2 metukų - visas vyras!!!:) Žiūrėdami vakare KANI (jis taip vadina vaikams filmukus) Igniukas man sako "sssss", taip ir likom su tėveliu nesupratę. Kitą dieną vėl visi kartu žaidėme su kaladėlėmis, jis vel sako "sssss", tada pagalvojome - gal rimtai vaikas sysiuko nori, nes aš jo visada paklausdavau, ar nori sisiuko, bet visada sakydavo ne! :)

 

Taigi pasodinome mes jį ant naujo raudono Disney puoduko (gavome pirkdami sauskelnes Huggies Pull Ups), na ir ką jūs galvojate - jis padarė sysiuką!!!:) Ot tada džiaugsmo buvo visiems:)

Bet dabar pavyksta ne tik sysiukas, bet ir kai kas kitas:) Tada jis man šaukia "kaki"!!!:)

O mūsų senelis nebūtų senelis - jis mūsų vaikiuką išmokė, kaip pačiam rankytes nusiplauti, juk po tuoleto reikia jas nusiplauti:)

Va tokia mūsų istorija su puoduku:) Tad, manau, jei ir toliau mums taip gerai seksis, būtinai jums pranešime ir pasidalinsim savo džiaugsmais;)

 

Mama Aušrinė;)

09. Jan 2012, 14:11

aha jau bandau be pamaperio paleist , daznai jau pasipraso arba pats nueina ant puoduko tik trusikeliu nenusimauna tad buna beda😃

09. Jan 2012, 13:50

koks saunuolis berniukas 😀 👍 😀

09. Jan 2012, 13:15

saunuolis berniukas ir mes jau su puoduku draugaujame bet dar visko pasitaiko o nakti tai dedu pampersa nos jau daznai atsikeliame sausi. jus saunuoliai

09. Jan 2012, 12:39

valio 🎉 jei vaikas prasosi tai jau geriau negali but 👍 saunuoliai