Prisilietimo galia

Prisilietimo galia

21. Jul 2011, 00:00


Ar pakankamai dažnai apkabinate savo mažąjį angelėlį?

Ar dažnai paglostote jam galvelę, paimate už rankos?

 

  • Lietimas naujagimiui ir kūdikiui reikalingas tiek pat, kiek oras ir maistas. Sakoma, kad 4 kartus per dieną reikia apkabinti vaiką, kad jis išgyventų, 8 kartus – kad pasakytum, jog jį mylite, 12 – kad jis augtų pilnavertis, tobulėtų.

 

  • Pasak kai kurių psichologų, klysta tie tėvai, kurie mano, jog glostydami, myluodami ir nešiodami vaiką jie jį išlepins, kad tai neigiamai atsilieps jo seksualumui. Atvirkščiai!
  • Prisilietimai veikia tik teigiamai, o kai kas mano – prisilietimai net gydo. Prisiminkite, ar niekada neraminote rėkiančio savo mažylio, uždėję ranką ant jo skaudamo pilvuko ar švelniai masažuodami suirzusio vaiko pečius ir nugarą? Jei ne – pamėginkite, tikrai padės.

 

Ar galite pasakyti, kiek kartų per dieną apsikabinate savo vaiką?

22. Jul 2011, 21:35

Savo dukryte per diena myluoju simtus kartu,buciuojames gal 200x.mes kaip dvynes,viena nuo kitos ne per zingsni,nors dukrytei jau 3m.ji pati atbega ir praso mamyte pamyluok mane,mamyte pabuciuok mane.buciuoju visa veiduka akytes,skruostukus,nosyte,kaktyte..ir pasakau mamyte tave myli nuo nosytes iki pat dangaus ir parodau jai.kuo daugiau myluojam ir buciuojam savo mazylius,tuo daugiau jie augs savarankiskesni,laisvesni,pilnaverciai ir be fobiju.

21. Jul 2011, 20:46

Mano kol mažiukė ir leidžiasi visaip niurkoma, tai bučiuoju, myluoju gal ir šimtus kartų per dieną 😀 nuo pirmų dienų, kai nemiega esame kartu, tai ant rankų, tai kartu žaidžiam, tai kartu tvarkomės, tad nuolat glaustomės, bučiuojamės 😉 jei ilgiau pabūna viena žiūrėk atbėga ir bučiuoja, glaudžiasi 😀 džiaugiuosi kol galiu mėgautis tokiu neribotu artumu, apkabinimais, juk ateis diena ir sakys, na paleisk mamyte 😀

21. Jul 2011, 13:05

ale rimtai idomios temos... as kai noriu pamyluot bega, bet cia kartais. bun kad pati ateina apsikabin pabuciuoja 😍

21. Jul 2011, 12:21

man ir atrodo , kad daug karų apkabinu, didžioji jau kartais sako mama atstok, matyt į paneles virsta 😀

21. Jul 2011, 08:17

oi tikrai nesuskaiciuociau kiek,bet laaaaabai daug 😘