Projektas "Kleenex® Mama": penktoji užduotis

Projektas "Kleenex® Mama": penktoji užduotis

31. Oct 2012, 00:00

Kaip jau žinote, projektas "Kleenex® Mama" pasiekė finalą. Paskutinė užduotis bus skirta projekto finalistėms. Kas jos - sužinosite netrukus. Tačiau jūsų visų laukia ir siurprizas. Užeik ir sužinok.

 

Projekto tikslas - sulaužyti stereotipus, kad namų šeimininkė nieko nedaro, tik žiūri serialus; parodyti visiems, kad ruoša ir namų valdymas - super geras dalykas, papasakoti apie tai, kad būti namuose su vaiku - nelengvas darbas. 

 

 

 

 

Paskutinė užduotis – projekto finalistėms. Tai – JOLITA (linestra) ir IRMA (aantate), kurios dalyvavo visuose projekto etapuose nuo pradžios iki pabaigos. Jos pretenduos laimėti visą KLEENEX dovanų krepšį.

 

Užduotis finalistėms:

 

Parašyk pasakojimą apie tai, kaip rūpinesi ne tik namais, bet ir savo artimaisiais. Papasakok, kaip kasdien jais rūpiniesi, kai jiems gera ir kai blogai jaučiasi, pvz. kai suserga, ką patari, kai jie peršala ar susloguoja. Gal žinai super patarimą ar metodą nuo slogos, nuo kosulio ir pan.? Tiesiog papasakok apie savo rūpestį artimaisiais ir namais. Kaip pati jautiesi, kai reikia visus "aplakstyti"?

 

O dabar apie minėtą SIURPRIZĄ!

 

… yra užduotis ir kitoms projekto dalyvėms, kurios dalyvavo bent viename šio projekto etape.

 

Nors jūs ir nekovojate dėl pagrindinio prizo, tačiau galite laimėti papildomą Kleenex® prizą!

 

Penktoji užduotis jums bus tokia:

 

Papasakok, kaip jūsų šeima draugauja su Kleenex®, kodėl atiduodi pirmenybę šios firmos produkcijai. Parodyk kokį nors Kleenex produktą, kuris visuomet tau po ranka.

 

Sėkmės!

 

Pasakojimus su nuotraukomis siųskite, paspaudę šį mygtuką, esantį MK portale:

 

 

 

Laukiame pasakojimų iki lapkričio 1 dienos (imtinai)!

PRIZINIS FONDAS: 

 

Projekto nugalėtojai padovanosime Kleenex® Balsam – servetėles Kleenex® Balsam, tualetinį popierių Kleenex®, virtuvinius rankšluosčius Kleenex® Jumbo, Kleenex® Decor ir tualetinį popierių Kleenex®!

O papildomų prizų bus:


Kleenex® Balsam  dermatologiškai patikrintos servetėlės su medetkų balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

Konkursą remia:

27. Oct 2012, 15:09

Sekmes mums abiems. Bet kuriuo atveju kuri belaimetu. Buvo smagu konkuruoti 😀

kodelcia kodelcia 26. Oct 2012, 22:37

👍

26. Oct 2012, 16:43

vau super 😀 o ir abiejuose galima dalyvauti gal?😃