Protinga automobilinė kėdutė užtikrina vaiko saugumą

Protinga automobilinė kėdutė užtikrina vaiko saugumą

29. Apr 2015, 13:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kėdutė, kuri niekada nemiega - tai būtų galima pristatyti naująją "Britax" automobilinę kėdutę KING II ATS, kuri skirta vaikams, sveriantiems nuo 9 iki 18 kilogramų arba, dažniausiai, nuo 9 mėnesių iki ketverių metų. 

Ši kėdutė atitinka visus tėvelių, uoliai besirūpinančių vaiko saugumu, lūkečius. KING II ATS yra sertifikuota pagal ECE R44/04, 7 punkto papildymu (į kurį jau įeina automobilio apsivertimo testai, kurie tapo būtini nuo 2014 m vasario mėn).

20150422073956-67359.jpg

Kuo išsiskiria KING II ATS?

Pagrindinis šios kėdutės išskirtinumas - aktyvi diržų sutraukimo sistema (angliškai trumpinama ATS), kuri GARSU ir ŠVIESA padeda tėvams (supypsi ar užsidega lemputė) padeda užtikrinti, kad vaikas bus visada saugus automobilinėje kėdutėje visos kelionės metu.

Žalias indikatorius užsidegst tuomet, kai diržai bus pakankamai įtempti, kad mažylis būtų tikrai saugus. Diržų sutraukėjas dinamiškai sutrauks diržus visos kelionės metu, kad diržai būtų teisingai įtempti, nepaisant kiek sluoksnių vaiaks yra aprengtas, ar kiek jis juda toje kėdutėje visos kelionės metu. 

Jeigu važiuojat jūsų vaikas muistydamasis atlaisvins diržus - apie tai praneš jums garsinis arba šviesos signalas!

Visa elektronika yra CE ir GB patvirtinta ir yra atspari vandeniui (jei vaikas netyčia išlietų dėrimą ir pan) bei yra pritaikyta kasdieniniam naudojimui. Automatinis diržų suveržimas yra mechaninė sistema todėl jei pasibaigs elementų galiojimas, ši sistema vistiek veiks. 

Be to, šią kėdutę lengva sumontuoti į automobilį tiesiog su automobiliniu saugos diržu. Kėdutę paprastai ir tvirtai įmontuosite į bet kokio tipo automobilį. 

20150422074133-87450.jpg

Papildomos KING II ATS savybės:

  • 5 taškų saugos diržai.
  • Sėdimoji kėdutės dalis pasikelia į priekį, kad būtų lengviau prieiti ir matyti kaip pritvirtinti automobilio saugos diržus ir pritvirtinti kėdutę automobilyje.
  • Labai gera šoninė kėdutės apsauga.
  • 5 taškų saugos diržai turi krūtinės padukus, kurie sumažina smūgį, esant avarijai iš galo.
  • Vaikui augant galvos atlošas bei diržai yra lengvai reguliuojami (viena ranka).
  • Yra 4 kėdutės atsilenkimo pozicijos, leidžiančios vaikui jaustis kuo patogiau visos kelionės metu.
  • Autokėdutės užvalkalas yra lengvai bei greitai nuimamas (norint nuimti užvalkalą nereikia atskirai išimti diržų ir taip yra užtikrinama, kad diržai bus visada teisingai įmontuoti  kėdutėje) ir plaunamas. 
  • Švelnus ir minkštas užvalkalas suteikia maksimalų komfortą Jūsų vaikui.
  • Diržų fiksatoriai esantys šonuose leidžia vaiką įsodinti/išsodinti lengvai ir patogiai.
  • Diržų sagtis yra visada palinkusi į priekį, tam, kad būtų lengviau ir patogiau įsodinti vaiką į kėdutę. 

KING II ATS specifikacija:

Svoris: 10,3 kg

Išmatavimai:  aukštis: 67 cm x plotis 45 cm x ilgis 54 cm

KING II ATS spalvos:

20150422074038-97640.jpg

20150422074046-47486.jpg

KING II ATS Lietuvoje galite įsigyti visose "Baby City" parduotuvėse arba internete www.babycity.lt

Tevelis Tevelis 11. Jun 2018, 13:00

O gal galite patarti apie Joie kedutes? Mes jau ziurime 15-36 kg ir zmonai si labai krito i aki https://www.babydreams.lt/automobilines-kedutes/automobilines-kedutes-15-36-kg/ as kiek skaitau, man jos visos labai panasios yra, tik vienos daugiau saugumo sertifikatu turi, kitos maziau, bet abejoju ar butu leidziama prekiauti nesaugiomis