Pull-Ups® padės tavo mažyliui greičiau tapti DIDELIU VAIKU!

Pull-Ups® padės tavo mažyliui greičiau tapti DIDELIU VAIKU!

29. Mar 2013, 08:00

Naujos sauskelnės-kelnaitės Huggies Pull-Ups®, skirtos tiems vaikučiams, kurie jau pratinasi prie naktipuodžio. Kuo jos ypatingos?

 

Ar vien mintis apie mažylio pratinimą prie naktipuodžio sukelia nerimą, o gal priešingai, jums šis laikotrpis buvo pakankamai lengvas? Kaip teigia pratinimo prie naktipuodžio Huggies ekspertai, labai svarbu vaikučiui padėti suprasti skirtumą tarp „būti šlapiam“ ir „būti sausam“.

 

Štai kodėl Pull-Ups® kelnaitės turi unikalų dizainą – jos išblunka, kai tampa drėgnos

 

Tokiu būdu vaikučiams lengviau suprasti – norint, kad piešinukai ant sauskelnių būtų ryškūs, reikia išlikti sausam ir bėgti sėstis ant puoduko. Tokia stipri vizualizacijos mokymo jėga! 

 

Pull-Ups® padeda tavo mažyliui greičiau tapti DIDELIU VAIKU!

 

-specialus kelnaičių, skirtų tiek mergaitėms, tiek berniukams – blunkantis piešinių dizainas,

 

-lengvai nusimauna ir apsimauna tarsi tikros kelnaitės,

 

-ploni krašteliai puikiai priglunda prie kūno, lengva pakeisti,

 

-apsaugo nuo visų „netikėtumų“ tiek dieną, tiek naktį.

 

Unikali šių sauskelnių – kelnaičių savybė yra išblunkantys paveiksliukai. Sušlapę jie ima ir pranyksta, o tai labai svarbu, kad vaikas suprasti skirtumą tarp „šlapias- sausas“. Supratęs tai, mažylis stengsis, kad „avarijų“ būtų mažiau! Elastiniai juosmens kraštai ir patogiai atsisegantys lipdukai leidžia mamai lengvai pakeisti sauskelnes net ir miegančiam vaikui. 

 


 

Huggies Pull-Ups® yra sukurtos atskirai berniukams ir mergaitėms

 

BERNIUKAMS tikrai patiks, kad ant naujųjų Pull Ups® sauskelnių nupiešti linksmieji piešinukai iš Disney® animacinių filmukų. Tavo sūnus išmoks naudotis naktipuodžiu daug paprasčiau ir greičiau, juk jiems į pagalbą skuba ne bet kas, o Žaibas Makvynas!

2

 

1

MERGAITĖMS skirtos Pull Ups papuoštos taip pat papuoštos piešinukais iš Disney® animacinių filmukų - Princesėmis!

 

2

1

Huggies Pull-Ups® kelnaitės yra skirtos DIENAI IR NAKČIAI

 

Huggies Pull-Ups® sauskelnės – kelnaitės yra dviejų rūšių: vienos skirtos dėvėti dieną, kitos - naktį. Naktinės Pull Ups® sauskelnės- kelnaitės, lyginant su dieninėmis, sugeria daugiau skysčio. Tačiau dieninės sausklenės – kelnaitės, nors ir yra plonesnės, sukurtos taip, kad sugertų pakankamai daug skysčio, ir vaikas nesijaustų blogai, jei užsižaidęs pamirštų pasiprašyti ant puoduko. 

 

Huggies Pull-Ups® kelnaitės yra tokių dydžių:

 

S – nuo 5 iki 9 kg
M – nuo 8 iki 15 kg
L – nuo 12 iki 18 kg
XL – nuo 16 iki 23 kg

 

 

Jei turite klausimų, susijusių su pratinimu prie naktipuodžio arba apie Pull Ups sauskelnes, įeikite į PRATINIMO PRIE NAKTIPUODŽIO VADOVĄ www.mamyciuklubas.lt/pull-ups

 

logo

30. Mar 2013, 18:05

mes pradejom naudoti sias kelnaites,bet mano sunus tuo isblunkanciu piesinuku net nesydomi ☹

kodelcia kodelcia 29. Mar 2013, 10:52

Jei būčiau nepaskaičiusi šio straipsnio, tai būčiau ir nesupratusi, kad kelnyčių piešinukai blunka. Naudojam jau, bet tos savybės kaip tik dar buvau nepastebėjusi 😉