Puodelis pagaliau tapo geriausiu draugu!

Puodelis pagaliau tapo geriausiu draugu!

11. Oct 2012, 13:00

Sveiki, ilgai laukiau, kada galesiu su jumis pasidžiaugti geromis naujienomis del puodelio. Pagaliau išaušo diena, kai galiu tai padaryti.

 

Taip, taip Viltytė praktiškai nebenešioja sauskelnių. Jas mauname dar tik einant į darželį kelioms valandoms. Tačiau pareina su tuščiom sauskelnėm, tad nuo pirmadienio į darželį taip pat eisime jau be sauskelnių.

 

Pastarasias naktis dukrytė išmiegodavo su tuščiom sauskelnėm, tad pribrendom ir naktį jų atsisakyti. Tai štai pirmoji naktis mūsų nenuvylė. Dukrytė dar retai pati pasiprašo ant puodelio, bet ir iškenčia, kol paklausiu, ar ji nori sysiu ar kakų. Jei nori visada pasako,kad "noju".

 

Suprantau, kad atėjo dukrytei laikas suvokti, kam yra skirtas puodelis. Žinoma supratau tai,jog visi ankstesni bandymai buvo perniek ir per anksti. Tad labai džiaugiuosi, jog, kad ir veliau, bet išlaukėm savo laiko ir galime palengvėle drąsiai tarti:

 

"Sauskelnėms sudie"

 

Be galo laiminga Viltė Kamilė ir jos tėveliai :)

12. Oct 2012, 10:47

na mes dabar siuo ritmu ir gyvename 😀 Bet kaip nors prades prasytis viestiek, juolab darzelyuje visus veda ant puodelio , tai gal ir dama prades eiti 😀

12. Oct 2012, 09:47

Tai zinoma kad gerai 😀 As taip dbr dziaugiuosi kad mums tai jau praeityje, nes nebuvo lengva atprasti nuo sauskelniu.Nors atrodo jau per diena nieko nepridaro, taciau tas pastovus klausinejimas ir rupestis kad nepridirbtu i kelnes, ypac jei kur nueini. Negali nei normaliai sveciuose pasedeti.

12. Oct 2012, 09:25

Saunuolis koks, na musu dar dorai pati nevaiksto tai nueiti nenueina 😀 BEt gera pradzia puse darbo 😀

11. Oct 2012, 22:37

Mes nuo 1 metu ir 2 men pradejom, kelias buvo ilgas, duobetas, bet nuo pavasario nueina pats i tualeta pasidaro ka reikia ir pareina. Aukletojos labai giria darzelyje kad pasipraso visada.

11. Oct 2012, 18:38

kokia saunuole, musu dar laukai ilgas kelias iki kol nebenesiosim pampersus, bet judam ta linkme

11. Oct 2012, 16:56

mes irgi tyliai tyliai prie puodo einam buna slapiu kelniu bet maziau

11. Oct 2012, 16:38

👍