Ropliukės dienoraštisw

Ropliukės dienoraštisw

05. Jun 2015, 14:17

Sveiki 

Esu Luknė. Man jau 6 mėnesiukai.

Mama paprašė trumpai papasakoti kaip man sekas ropoti.

Ropoti išmokau likus kelioms dienoms kai man sukako 6 mėnesiukai. Kojos mano jau seniai judėjo į visas puses, bet tik neseniai supratau kad kartu galima judinti rankas ir pasiekti savo mėgstamiausius žaislus, o ne tuos, kuriuos man padeda tėvai arčiausiai, kad juos pasiekčiau.

Turim namuose tokį gražų daiktą kaip maniežas. Bet man jis visai nepatinka. Tad išmokus ropot, teko iškarto išmokti ir atsisėsti, kad nebesodintų į tą mažos erdvės daiktą  :D

Tad dabar dienas leidžiu tik ant žemės. Nors mama sako kad žemiau nenukrisiu, tačiau dar visko būna. Patogiausia ropoti nuogom kojom, bet dažniausiai mama uždeda kelnes, nes mėgstu pas ją atropoti į virtuvę, o ji man sako kad ten šaltos plytelės ir aš galiu sušalti. Bet va kojinių visiškai nenešioju. Nusiimu jas vos tik pasitaikius pirmai progai. Todėl mama man jų nebededa.

Vos išmokau judėti keturiomis, pirmomis dienomis  pavargdavau labai greitai. Kažkaip jėgos dingdavo. Tačiau vos 20 min pakakdavo atgauti jėgas. Niekada nebuvau miegalė.

Esu labai aktyvi. Jau esu patikrinus visus namų kampelius. Tik dar niekaip nepagaunu šuniuko.

Taip dienas ir leidžiu. Dieną pradedu 6 valandą. Ryte pasimaudau vonelėje ir „einu į darbą“. Kai išnagrinėju visus namų kampučius, nusnaudžiu savo „penkminutę“ ir suvalgau skanią košytę, dažnai einu miegoti pietų miegelio į lauką, nesvarbu koks oras už lango. Pabudus su naujom jėgom ir suvalgius košės toliau tiriu aplinką. Labai daug judu ir nemėgstu būti ant rankų. Atėjus vakarui, vėl kartoju pasipliuškenimus vonelėj, o tada jau einu miegelio.

Žinoma būna ir įdomių dienų, kai važiuojam su mama į jogą ar į baseiną pasiplaukioti, o kartais tiesiog mankštinamės namuose. Taip pat labai patinka masažai. O visi savaitgaliai praeina labai skirtingai.

Nei viena diena nepraeina taip pat kaip ankstesnė, nes aš augu ir pasaulį kasdien pažįstu vis naujomis spalvomis ir skirtingais skoniais ;)

mama ingrida mama ingrida 06. Jun 2015, 08:23

👍😀

lina_baj lina_baj 05. Jun 2015, 16:14

👍 Šauni ropliukė!