Sėkmingai Draugystės su puoduku Mokyklėlę baigė...

Sėkmingai Draugystės su puoduku Mokyklėlę baigė...

11. Mar 2013, 08:00

Huggies® Pull-Ups® dienoraščio pabaiga. Ačiū visoms mamytėms, kurios visas keturias savaites su mumis dalinosi vaikučių pratinimosi prie puoduko reikaliukais.

 

Džiaugiamės, kad kai kurie mažyliai sėkmingai pabaigė Pratinimosi prie puoduko Mokyklėlę ir puikiai išmoko "draugauti" su juo.

 

papasakok apie pagalbines priemones, kurios padeda pratintis ir susidraugauti su puoduku, pavyzdžiui, sauskelnės-kelnaitės Huggies® Pull Ups®, dainos, knygutės, paveikslėliai, užlipdyti ant sienos, kur stovi puodukas, gal kalendorius, kuriame žymite apie mažylio pasiekimus ar nepasisekimus, ir daugelis kitų būdų, kaip padėti vaikučiui įprasti sėdėti ant puoduko ir ten atlikti visus reikaliukus.
 
Šiame bloge apibendrink patirtį apie tai, kaip per tą mėnesį sekėsi vaikučiui pratintis prie puoduko, padaryk išvadas. Parašyk visus pliusus ir minusus iš savo patirties, ką reikėtų daryti, o ko nelabai – tai padės kitiems tėvams geriau orientuotis šiame nelengvame procese.

Pirmiausia norime apdovanoti ketvirtosios savaitės laimėtoją. Paskutinė projekto užduotis buvo papasakoti apie pagalbines priemones, kurios padeda pratintis ir susidraugauti su puoduku. Paskutiniame bloge apibendrinote patirtį apie tai, kaip per tą mėnesį sekėsi vaikučiui pratintis prie puoduko ir padarėte išvadas. 

 

Tad IV-os savaitės laimėtoja - mamytė JURGITA ir sūnelis Deimantas!

 

 

Dovanojame sauskelnes-kelnaites Huggies® Pull-Ups® - tai idealus pagalbininkas mokant vaikutį „susidraugauti“ su puoduku!

 

20130124191527-59457.jpg

 

Na o sėkmingai "Pratinimosi prie puoduko Mokyklėlę" baigė VIKTORIJOS sūnelis KAROLIS, su tuo ir sveikiname!

 

Juos renkame pagrindiniais projekto nugalėtojais!

Be Huggies Pull Ups kelnaičių dar dovanojame:

 

Simpatišką PUODUKĄ

{smallpic:1}

kodelcia kodelcia 11. Mar 2013, 13:43

labai džiaugiamės, ačiū, turėjome šaunią galimybę susiimti ir tęsime tai toliau 🎉

11. Mar 2013, 12:18

ogo, kaip fainai😀 laukiam laukiam, gal pirmos sav sauskelnes gausim kartu su puoduku?😀

11. Mar 2013, 11:22

kokios puikios dovanos 👍 sveikinu

11. Mar 2013, 09:55

🌷 😀

11. Mar 2013, 09:13

Sveikinimai 🌷

11. Mar 2013, 08:48

sveikiname!!!!!