Šiandien baigiasi I-asis sveikatos patarimų etapas - dar gali suspėti!

Šiandien baigiasi I-asis sveikatos patarimų etapas - dar gali suspėti!

12. Feb 2012, 07:00

Projektas "Mamų patarimai sveikatos klausimais" vienoje virtualioje knygoje tęsis keturias savaites. Šiandien baigiasi pirmasis jo etapas. Dar gali suspėti iki 15 val. atsiųsti savo blogą apie česnako, svogūno, citrinos ir kitų produktų naudą, kurie tau ir tavo artimiesiems padėjo kovojant su peršalimo (slogos, kosulio) susirgimais.

   

Šios knygos autoriumi gali tapti kiekviena mama, atsiuntusi savo blogą. Visi jūsų patarimai bus apibendrinti elektroninėje knygoje, kuris bus pasiekiama visiems.

 

PIRMOJI SAVAITĖ: vasario 6-12 d.

 

Šią savaitę laukiame jūsų blogų apie česnako, svogūno, citrinos ir kitų produktų naudą, kurie jums ir jūsų artimiesiems padėjo kovojant su peršalimo (slogos, kosulio) susirgimais.

 

Užduotis: Atsiųskite savo istorijas apie paminėtų ar kitų produktų naudojimą, gėrimus susirgimų metu, o taip pat gydomuosius receptus, kurie realiai jums pagelbėjo kovoti su peršalimu. Jūsų patarimai pravers kitoms šeimoms.

 

Nepamirškite atsiųsti ir nuotraukų. Galite atsiųsti ir video.

 

Vertinimas: Mamyčių klubo redakcija rinks išsamiausio blogo autorių, kuris gaus dovaną. Tačiau absoliučiai visi blogai toliau dalyvauja konkurse ir kovoja dėl pagrindinio prizo. Jo nugalėtoją rinks MK atstovai ir Kleenex.

 

Šios savaitės prizai

 

 

 

Kleenex® Balsam – dermatologiškai patikrintos servetėlės su ramunėlių balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Ramunėlių balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

 

Kleenex® Balsam Fresh taip pat turi apsauginį ramunėlių balzamą ir gaivų mentolio aromatą, kad būtų lengviau kvėpuoti.

 

VASARIO 13 d. – išrinksime šios savaitės laimėtoją! Rytoj taip pat laukite naujos savaitės užduoties!