Su HUGGIES PULL UPS pasiekėme puikių rezultatų!

Su HUGGIES PULL UPS pasiekėme puikių rezultatų!

19. Jan 2012, 07:00

Labutis visiems!  Praėjo jau savaitė, o mūsų reikaliukai su puoduku tiesiog šaunūs:)Kuo toliau, tuo geriau, dėl to mes labai džiaugiamės:)

 

Iš tiesų mums labai padėjo sauskelnės HUGGIES PULL UPS, kurias mes mūvėjom visą savaitę ir, žinokit, rezultas puikus:) Kai prisisiodavo į sauskelnes, jam būdavo nepatogu ir jas norėdavo nusimauti, tai dabar perėjome prie "triusikėlių", su kuriais lakstydamas po kambarį jis labai gerai jaučiasi ir nebenori sauskelnių:)

 

O ir per pietų miegą jau einam miegot be sauskelnių ir atsikeliam sausi, tik, aišku, vos pramerkus akytes, bėgam ieškot puoduko:) Tik nakties miegui dar bijom guldyt be sauskelnių, kad nepridarytų "sisiuko" į lovytę:)

 

Beje, turim kuo pasigirti, padaręs "reikaliuką" į puoduką, visada sūnus neša jį išpilti, tai jam labai didelė atrakcija, ir, neduok Dieve, kažkas jį paims ir išpils be jo žinios, o tada - vaje vaje kiek ašarų bus:),

 

Taip pat labai patinka pačiam triusikėlius apsimauti, tik beda ta, kad ne visada pavyksta juos apsimaut:) Bet nėra ko liūdėti, juk išmoksim!!!

Štai šiam kartui tiek naujienų, pažadame, jog ir toliau dalinsimės savo džiaugsmais bei patirtimi draugaujant su puoduku;)

 

IKI:)

 

Ačiū Aušrinei. Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime knygelę mažiesiems arba kitą puikią dovanėlę. Jūsų pastangos visuomet bus įvertintos!

 

P.S.Tad jei pasiruošite tai daryti, iškart atsiųskite savo kontaktus: redakcija@mamyciuklubas.lt

19. Jan 2012, 09:10

Saunuoliai 😀

19. Jan 2012, 14:20

mes niekaip prie puodo nepriprantam ☹darzelyje taip be pampio visa diena ir be butelio tik mane pamato prasideda ☹

19. Jan 2012, 15:48

na va... o tai jau dideli esat? 😕 matai pamato mayte zino kad viska leidzia tai ir rodo ozius😀 kartais su manuoju taip ir buna tik ne del pupduko😀

21. Jan 2012, 00:30

kaip Jums smagu kai jusu vaikutis jau ir ant puoduko mes ir pandysime ir zesime kas is to gausis,na maasis labiau megsta su puoduku zaisti,nesioja po namus tai atsiseda tai ilipa i ji o sysiuka da nemoka,tai galvojame pirktis hugis sauskelnes tikekimes ir mums pades o dabar sunelis kai padaro i pampersiuka tai iskart atsinesa nauja taip parodydamas kad padare ir nori pasikeisti,maunasi kelnytes nes jau nesmagu kaip pampersiukas pilnas😀) 🌷 😛