Su Huggies servetėlėmis šventes sutikite komfortiškiau

Su Huggies servetėlėmis šventes sutikite komfortiškiau

29. Dec 2017, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kalėdos jau beveik ant mūsų slenksčio. Rodos, gruodį dienos lėkė daug greičiau nei įprastai. Taip būna, kai ko nors labai lauki. Daug skubėjome, daug planavome, ką padėsime ant švenčių stalo, kokios dovanos nuguls po kalėdine eglute mažiesiems ir artimiausiems žmonėms. O gal iki šiol planuojame ir baigiame sudėti paskutinius taškus ant "i".

Deja, būna, jog švenčių laukimą apkartina užklupę virusai, o su jais įvairūs negalavimai ir susirgimai. Tad vaikščiodami po viešas erdves, parduotuves, eidami į miestą su šeima pažiūrėti Kalėdų eglės, rekomenduojame turėti drėgnas servetėles, kurios visada būtų po ranka ir tuomet tiek mūsų, tiek vaikučių rankos bus švarios.

Juk taip smagu lauke mėtytis sniegu, o po to užsukus į kalėdinę mugę paragauti imbierinių sausainių ir atsigerti šiltos kakavos. Tad jei rankinėje turėsite drėgnų servetėlių pakuotę, kuriomis nuvalysime mažųjų veidukus ir rankas, išvengsite daugelio susirgimų.

20171222101547-83544.jpg

Patarimai trumpai drūtai:

  • Jei ruošiatės į lauką, pasirūpinkite, kad jūsų vaiko rankos būtų reguliariai valomos. Jei vandens nėra, naudokite drėgnas servetėles, kurios bus šaunūs pagalbininkai.
  • Kai vykstate pasivaikščioti, drėgnos servetėlės visuomet pravers, keičiant mažyliui sauskelnes, pavyzdžiui, automobilyje arba sustojus degalinėje, kurioje rasite "Mamos ir vaiko" kambarį. 
  • Drėgnos servetėlės pravers darželio ar kitoje šventėje - juk vaikai noriai rankutėmis viską ima ir valgo, o jei kąsnelis nukris ant šventinio drabužio, servetėles ir čia atskubės į pagalbą. 
  • Mažieji daug laiko praleidžia ant grindų žaisdami, tad įsitikinkite, kad visi žaislai yra ne tik saugūs, bet ir švarūs. O jei abejojate - pavalykite servetėle.
  • Jei dažnai naudojatės viešuoju transportu, bakterijų neišvensgite. Tad išlipus iš jo, būtinai nusivalykite sau ir vaikui rankas drėgnomis servetėlėmis.
  • Drėgnos servetėlės pravers ir virtuvėje bei visoje buityje. Pavyzdžiui, jei užklumpa netikėtai svečiai ir reikia skubiai išblizginti virtuvę, drėgnos servetėlės bus puikus pagalbininkas nušluostant spintelių ar orkaitės dureles, stalą ar kt baldus.

Mes esame už švarias rankas ir patogumą! Tad kiekviena mama, besirūpinanti savo šeimos higiena ir patogumu, būtinai namuose, rankinėje, automobilyje ar kelionių lagamine turės ne vieną drėgnų servetėlių pakuotę. Jos pravers bet kurioje gyvenimo situacijoje.