Super mažylės Gailės tėtis nori trečios dukrytės!

Super mažylės Gailės tėtis nori trečios dukrytės!

05. Sep 2012, 10:00

 

Pamenate, Mamyčių klubo Super mažylę Gailutę rugpjūčio 21 dieną sveikinome su 3 metų gimtadieniu ir pažadėjome, kad pabandysime pakalbinti jos tėvelius Skirmantę ir Vitalijų, kaip jiems sekasi. Ir mums pavyko!

 

Super mažylei Gailei sukako Treji

 

Neseniai visa šeima - mamytė, tėtis ir dvi dukrytės - Gailutė su mažąja Žemyna grįžo iš atostogų ir suskubo atsakyti į keletą Mamyčių klubo klausimėlių.

 

Kaip sekasi augti Gailutei ir mažajai Žemynai? - paklausėme mamytės Skirmantės.

 

Dukrelės auga sveikos, smalsios, nuovokios ir, tikiuosi, laimingos. Mergaitės labai skirtingos tiek išvaizda, tiek charakteriu, tiek interesais.  Gailė – (kaip ir sako jos vardas) smarki, stipri, tvirto charakterio, savarankiška,  labai imli. O Žemynėlė –  linksma, kupina nepaprasto gyvenimo džiaugsmo, vis besišypsanti. Ir abi labai myli tėvelį.

 

{smallpic:2}

 

naujo Gailutė moka, gal lanko darželį?

 

Gailė pernai ėjo į lopšelį, o šiemet jau lanko darželio grupę. Lopšelio auklėtoja pastebėjo, kad mergaitė labai muzikali, visus vaikus ragina stoti į ratelius, dainuoti. Net auklėtoją  bandė išmokyti vienos dainos – “Ilgiausių metų”. Vienas iš posmelių buvo “Vaistingų metų, vaistingų…” 

 

Kartą lankėmės pučiamųjų orkestro koncerte. Gailė klausėsi lyg užburta. Po koncerto priėjo kito orkestro vadovas, stebėjęs Gailutę iš šalies, ir pasakė: “Jūsų mergaitės nepaprasta klausa.” Jau senokai, pamačiusi per televiziją, mums pareiškė, kad gros fagotu…

 

{smallpic:1}

 

Kaip abi sesutės sutaria, kokių išdaigų prikrečia? 

 

Vos gimus sesei, žinoma, buvo visko. Pirmos savaitės Gailutei (ir mums) buvo sunkios: ji buvo nervinga, naktį blogai miegojo, vis verkė, paskui skriaudė mažąją. Dabar, kai Žemyna jau truputį savarankiškesnė ir dažniau “paleidžia” mamą, viskas gerai, nors kartais dar būna pavydo.

 

Labai smagu žiūrėti, kaip jos pradeda po truputį kartu žaisti. Gailė linksmina sesę – vaidina, kad griūva arba liuoksi kaip kiškutis. Žemyna juokiasi, Gailė kartu. O tada abi pradeda žagsėti.

 

{smallpic:3}

 

Ar atostogavote su visa šeimyna šią vasarą?

 

Atostogavome Šventojoje, vienintelėje Lietuvos gyvenamoje saloje – Rusnėje ir mūsų sodyboje.

 

Kaip Jūs, Skirmante, jaučiatės apskritai? Gal viskas paprasčiau, auginant antrą mergaitę?

 

Žinoma, auginant antrą dukrą, visos priežiūros procedūros jau žinomos. Tačiau prasideda psichologiniai niuansai: kaip padalyti vaikams dėmesį , kaip išmokyti juos sutarti, dalintis, kaip sukurti ir išsaugoti tėvų autoritetą, kaip užauginti savimi pasitikinčius, kūrybingus  ir komunikabilius vaikus.

 

Anuomet minėjote, kad vyras Vitalijus, gimus antrajai dukrytei, jaučiasi dvigubai geriau. Gal planuose jau yra sūnelis? :)

 

Tėčio planuose trečia dukrelė. Aš sakau, kad nors penkerius metus norėčiau pailsėti. Gal tada naujosios technologijos jau galės išskaičiuoti, kada gimtų sūnelis? :)

 

{smallpic:4}

Ačiū gražiajai Super mažylės šeimynai. Aukite stiprūs ir sveiki!

 

07. Sep 2012, 21:22

Grozis! 🌷 Atsimenu,kaip per TV buvo kalbama,jog vyresnioji mergyte nustebins Lietuva po 10 metu(lygtai astrologe "nubure") 😀 Ar tik nebus garsi muzike? 🌷

05. Sep 2012, 17:36

labai grazi seimynele 😀 o Gailute jau visa panele grazuolyte!! Sekmes seimynelei!!

05. Sep 2012, 15:42

Kaip gražu! O Gailutė tai jau didelė panelė, vos bepažint galima 😀

05. Sep 2012, 12:30

👍 🌷 🌷 🌷

05. Sep 2012, 10:50

sauni seimynele !