SUPER MAŽYLIS: vardinės

SUPER MAŽYLIS: vardinės

03. Nov 2014, 22:53 pypse pypse

Lapkričio 3 diena kalendoriuose žymima kaip šv. Huberto diena, taigi šiandien mes švenčiame sūnelio Huberto vardines.  Vardas Hubertas kilęs iš senovės vokiečių, reiškiantis žymus savo dvasia. Toks ir yra mano Hubertas – be galo jaukus, mielas, skleidžiantis ypatingą savo vidinę ramybę ir šilumą. 

Mane sūnelio vardas žavi aštrių ir sunkių raidžių sąskambiu.  Mažam jaukiam mažyliui vardas ,rodos, suteikia jėgos ir vyriškumo.

Hubertui vardą sugalvojau pati ir akimirksniu gavau šeimos vyrų pritarimą.  Vyresnėliui broliui tuomet buvo 3 metai ir jis puikiai prisiminė, paprastai jis dešimtis kartų vis tikslinasi: "koks to berniuko vardas?". Taip pat  mokėjo gerai vardą ištarti, kirčiuoti, pataiso kitus jei pirmąją vardo raidelę taria su "G".  Prisipažinsiu, kitiems  vardas nelabai patiko... Daugelis bandė atkalbėt, pateikė keistas asociacijas. Bet mes tvirtai žinojome mūsų Paslaptis tai  - mažytis, mieliausias, švytintis, jaukutis, nuostabiausias mūsų Hubertas.  Šiandien mažylį dažnai pavadiname ir kitaip:

Huberčiukas

Hubertėlis

Hubertukas

Hubčius

Hubčis

Hubutis

Hubytis

Hubė

Hubis

Bubis

Huba-buba

Broliukas

Šv. Hubertas buvo medžioklės globėjas ir šią dieną minima medžioklės diena. Nors su miško žvėrimis ir šautuvais nieko bendro  mes neturime, bet  medžioklė man ne naujiena. Aš kas dieną tykau naujų savo Huberto pasiekimų ir pasitelkusi fotoaparatą juos bandau sumedžioti.

  20141103225300-69336.jpg

 

pypse pypse 07. Nov 2014, 11:26

Ačiū mamytės 😀

04. Nov 2014, 11:09

Su vakarykštėm vardinėm jūsų mielutį 😉 🤗

04. Nov 2014, 09:18

Oho, juk tikrai Hubertuko vardinės! Sveikinam vardinuką! 😀 Vardas tikrai skamba vyriškai ir galingai 😀 Foto - nuostabios!!!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 04. Nov 2014, 08:40

Sveika. Na superingai jūs čia, o kaip atrodote visi gražiai 😀 Labiausiai patiko Huba-buba 😀