NAUJAS projektas: Sveiki atvykę į Huggies® Stebuklingą kambarį!

NAUJAS projektas: Sveiki atvykę į Huggies® Stebuklingą kambarį!

30. Oct 2014, 12:18 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tsss...Niekam neišduokite paslapties, kurią dabar pasakysime. Tik jums. Tik čia. Tsss..... Tai štai, pasirodo, kiekvienuose namuose yra stebuklingas kambarys. Reikia tik turėti reikalingą durų raktą. Norite patekti į Stebuklingą kambarį? Tuomet dalyvaukite naujame MK projekte ir kurkite jaukią aplinką kartu su mumis!

Projektas startuoja visuose MK portaluose Baltijos šalyse ir tęsis visą lapkritį. Viena savaitė- viena užduotis. Viso bus 4 užduotys. Norint dalyvauti projekte, reikia į portalą atsiųsti kartą per savaitę blogą pagal nurodytą užduotį.

Siųsti blogus reikia, pasirinkus rubriką MAŽYLIS ir žymas "HUGGIES-STEBUKLINGAS-KAMABRYS", "HUGGIES", "KONKURSAI" IR "LAVINANTYS UŽSIĖMIMAI". Taip taip visas žymas :)

Amžiaus ribų nėra, tad galite rašyti, jei vaikučiui vos keli mėnesiai ar 3, 4, 5 metai ir daugiau.

Paraleliai prasidėjo ir Mamyčių klubo TV serialas "Stebuklingas kambarys", kuriame galėsite išmokti, kaip sukurti namuose aplinką, tinkamą vaikučiui, ir kaip tinkamai palaikyti mažylius jų pasiekimuose, ypač pirmaisiais gyvenimo metais.

Primename, kad nuo spalio 21 dienos iki lapkričio 30 dienos visuose MK portaluose Baltijos šalyse - mamyciuklubas.lt, maminuklubs.lv, maminklub.lv ir emmedeklubi.ee - visi kartu diskutuojame ir aptarinėjame mažus ir didelius vaikučių pasiekimus. Prisijungti gali bet kuriuo metu. Plačiau apie tai  

SVEIKI ATVYKĘ

Į HUGGIES@ STEBUKLŲ KAMBARĮ!

Pirmoji užduotis bus paskelbta...
20141030121558-59595.jpg

 

PRIZINIS FONDAS

DU EKSKLIUZYVINIAI KOMPLEKTAI

KONSTRUKTORIUS IŠ KARTONO GIGI bloks

https://www.facebook.com/gigibloks?fref=ts

20140930130732-22233.jpg

Žaidimas su didelio dydžio kūbais iš natūralių medžiagų - kūrybiškumo vystymui

Statybiniai kūbai GIGI kaip balta drobė dailininkui. Žaisdami šiais kūbais vaikai patys priima sprendimus, ką statyti, kaip tai padaryti, kokia spalva nudažyti. Jie mokosi savarankiškumo, patys priimti sprendimus, lavinamas kūrybinis potencialas. 100 kūbų suteikia didumo jausmą - kai pats pasistatai namą ir į jį gali įeiti, arba laivą, mašiną, gyvūną - ką tik vaikais sugalvoja.

SU GIGI kartoniniais blokais - kūrybinis skrydis garantuotas!

DU ŽAIDIMO-GALVOSŪKIO komplektai

"Alfrēds Stiprinieks un viņa brāļi" (15 vnt)

20140825194708-54396.jpg

20140825194718-34894.jpg

Paprasti mediniai draugai mažoms darbščioms rankutėms!

Šis puikus žaislas patiks vaikams, su juo mielai žais ir suaugusieji. Lavinantis žaisliukas - konstruktorius "Alfrēds Stiprinieks un viņa brāļi" pagamintas iš 16 mm storio faneros. Perdirbimui naudoti natūralus ir nekenksmingas linų sėmenų aliejus. Kiekviena kojytė yra tokio paties dydžio, kaip kaklo išlinkiai, tokiu būdu galėsite sudėti žaisliukus įvairiais būdais. Konstruktorius lavina koordinaciją ir smulkiąją motoriką, ugdo dėmesio koncentraciją, kantrybę ir tikslumą. Skatina vaizduotę, naudojant Alfredo vaidmenį vaidmenų žaidimuose. Alfredą galite individualizuoti, jį nudažant.

Vaikams nuo trejų metų.

Daugiau apie žaidimą galite sužinoti čia! 

Tos mamos, kurios atliks visas užduotis, galės pretenduoti į sauskelnių pakuotę 

HUGGIES® ULTRA COMFORT

Pirmąją užduotį sužinosite ŠIANDIEN, 14.15 val.