Švelnusis Johnson`s Top-to-Toe

Švelnusis Johnson`s Top-to-Toe

21. Mar 2015, 16:12 irmantaite irmantaite

Ačiū Mamyčių Klubui už suteiktą progą išbandyti tai ko dar nebuvome bandę. Tai Johnson`s baby top-to-toe švelnus plaukų ir kūno prausiklis. Apie šį prausiklį dar nebuvome girdėję. Tačiau iš Johnson`s baby gaminių esame naudoję šampūną, kelių rūšių aliejukus ir kietąjį muilą. Šis prekės ženklas puikiai ir plačiai žinomas bei labai gerai išreklamuotas. Nesu prieš jį nusistačiusi tad naują produktą išbandyti labai norėjau. Pastaruoju metu naudojome Lietuvoje gamintus ekologiškus prausiklius. Jie mums tiko, alergijų nekėlė, su malonumu juos naudojome.

Gautasis Johnson`s baby top-to-toe prausiklis atrodo štai taip

20150321145430-69105.jpg

Prausiklio pakuotė ramių, švelnių spalvų. Tad vonioje pastebėjau, kad tokia švelnia, nežymia spalva jis išsiskiria iš kitų turimų buteliukų. Juk vaikams kuriami produktai įprastai būna kuo ryškesnių, patrauklesnių spalvų :) Buteliuko spalva man patiko, atrodo tokia draugiška.Tad tikiesi kad ir produktas bus labai draugiškas.

 Pats buteliukas aptakus, malonus laikyti rankose. O pirmasis buteliuko atidarymas nebuvo gan lengvas. Bet tai labai puiki apsauga nuo smalsių vaikų. Tad šio prausiklio bandytojas Mantas pabandė savarankiškai atidaryti buteliuką. Kadangi rankomis nepavyko, greit sugalvojo panaudoti dantukus. Po nesėkmingo bandymo štai kokia jo nuotaika :)

20150321150309-16721.jpg

  10 balų uždarymui. Vaikas pats jo nepajėgia atidaryti. O taip patjau aišku, kad bus patogu prausiklį vežtis keliaujant. Tikimybė jog išsipils, labai menka.

Sušlapęs buteliukas iš rankų man neslydo, tikrai patogus paimti bet kokiu atveju.

Prausiklio talpa 300 ml., vadinasi jo užteks ganėtinai ilgam.

Kadangi įpratau į visų produktų sudėtį užmesti akį, tad įdėmiai žvilgteriu ir į prausiklio sudėtį. Nesu chemikė, bet apie parabenų baubus esu girdėjusi. Šis prausiklis be parabenų, tai manau pakankamai saugus. Žinau kad visiškai chemijos neišvengsime bet kuo jos mažiau, tuo geriau. Prausiklis be muilo, pH neutralus odai, mano supratimu odelės tikrai nesausins.

Man prausiklio kvapas priminė lyg muilo kvapą, gal net švaros kvapą. Bet toks neerzinantis, malonus. Prausiklis bespalvis, tikėtina nėra jokių dažiklių. Konsistencija nėra labai tiršta, bet ir ne per skysta. Kaip sakoma pats tas. O pavirtus aidarytam buteliukui prausiklis pradeda tekėti, išbandėme.

Pastaruoju metu naudojome prausiklį su dozatoriumi, kas tikrai suteikia patogumo. Bet šiuo atveju dozavimui jokių keblumų nekilo dėl prausiklio konsistencijos.

Vonios maudynių baimę esame senai įveikę. Tad dabar maudynės vaikui didelis malonumas. Pats mažylis ir prausiklį nunešė į vonią. Smagiai leidosi prausiamas naujuoju Johnson`s baby prausikliu. Leidosi išmuilinti plaukučius. Bandė ir pats muilintis.  Maudant labai saugome akytes. O kad graužtų akytes šių maudynių metu,  nepastebėjau. Su NO MORE TEARS formule tikrai nebuvo ašarų :)

20150321154234-48974.jpg

Plaukučiai kitą rytą. Švaručiai ir papurę.

20150321154317-77063.jpg

Su malonumu toliau naudosime šį prausiklį, mums patiko ir tiko. O kuo skiriasi nuo kitų? Privalumas jog tikrai švelnus, malonus muiluojant, mažiau kvapų. Na ir žinoma savo išreklamuota formule NO MORE TEARS :) Įvertinimas balais būtų 10.

Manau ir toliau Johnson&Johnson kurs puikius gaminius ir dar tobulės, o MK supažindins su naujovėmis :)