Svyruojantis puodukas - klaida dėl patirties stokos

Svyruojantis puodukas - klaida dėl patirties stokos

07. Mar 2013, 00:00

Kai pirkau vyresnėlei puoduką, be abejo, patirties trūko.

 

Pirkau paprastą, sakyčiau, standartinį puoduką, bet nekreipiau dėmesio į tvirtumą. Vyresnėlė sedėdavo ramiai, kol padarydavo.

 

O dabar, kai sėdi abi dukrelės, tai jos vis labiau juda - tai linguoja, tai kyla, tai ir vėl sėda. Kartais vos spėju svyrantį šonan puoduką atstatyti vieton. Dar neteko nuvirsti, bet čia jau, sakyčiau, tik mano greitos reakcijos dėka.

 

Taigi, vienas iš puodukų yra gan skystokos plastmasės. Teks keisti į tvirtesnį.

 

Beje, šią savaitėlę daugelį kartų teko valyti balutes. Sedėti ant puoduko visai nenori. Jai ir atsisėda, pasėdi, bet nieko nepadaro. Atsistojusi šalia padaro į kelnytes. Mes nenuleidžiame rankų ir toliau sėsim ant puoduko. Tik be jokios prievartos.

 

Dovilė

07. Mar 2013, 14:53

Šaunuoliai. Išradingi pasiroodo ne man vienai Tokios bėdos. 😀

07. Mar 2013, 10:20

o mano vyras "skystumo" problema isprende 😀 Jisai sutvirtino puoduka virvutemis ir uzpurske su montavimo putom 😀 paskui kai suketejo putos,virvutes nuememe ir puodukas stovi labai tvirtai 😃

07. Mar 2013, 08:56

Del tu puoduku "skystumo" pritariu..drauge turi puoduka is tarybiniu laiku,tai jis tokios tvirtos plastmases,o mes irgi pirkom paprasta,tai jis toks skystokas,bet kadangi musiske sedi gan ramiai,tai atlaiko 😀