Tas puodukas... oi baisus

Tas puodukas... oi baisus

22. Jun 2011, 06:00

"Mes puoduko dabar bijom!"

 

Sėsti puodukas mus vis kviečia,

bet juk slibinas baisus gali ir suvalgyt mus,

šmurkšt iš puodo šoks ir

užpakaliuką pagrobs:))))

 

Seniai seniai gyveno princesė Ermita ir jai buvo 8 mėnesiukai. Ji buvo drąsi mergaitė, nebijojo nei vilkų, nei kitokių padarų. Ir štai jos mamytė nusprendė, kad reikia mažąją princesę supažindinti su karališkuoju puoduku:

 

 

Ir puodukas buvo mielas drambliukas, jis tvirtai princesę laikė, atstovėjo visą laiką. Tai juk tėtės palikimas ir širdy malonus prisiminimas.

 

Ir princesei jis patiko:

pašnekėjo, apžiūrėjo:

 

 

 

ir netgi pasėdėjo:

 

 

Tarė ji: "Puodukas visai nebaisus ir mums bus tikrai smagu"

 

 

Ji pasitikėjo puoduku, įdėjo visus savo mylimiausius žaislus, kad saugotų, kol ji miegos:

 

 

ir kur buvus, kur nebuvus į karalystę atkeliavo Tetulė. Ji labai mylėjo Ermitutę, bet buvo baisiai išsiblaškiusi ir nerangi. Ir užmynė ant drambliuko, sulaužė kojytę ir išsigandusi jį užkasė kieme.

 

Ermitutė atsikėlusi ilgai ieškojo puoduko, tačiau neradusi pagalvojo, kad puoduke slibinas gyveno, jis apgavo mažutėlę ir pasiėmęs žaisliukus jis pabėgo su puoduku...i

 

Ir štai mums jau 2 metukai, jau draugės vaikutis eina ant puoduko, o Ermitutė po stalu, kur nėra jokių slibinų:)

 

 

Ir puodukas naujas, ir padėkliukas į tualetą, tačiau ant puoduko Ermitutė sėstis atsisako, daktarai patarė nepirkti skambančio puoduko, sako - princesytei muzika patinka, tačiau baliui kažkuriam išgirdus muziką apsisioti princui batukus galės:)))

 

Ir mes stengiamės ilgai, visa karalystė galvojo, ką daryti, tik auklytės pirštuku grumojo "Nesodinkit princesės per prievartą, nes gali išsigąst ir niekados neatsisėst". Kaip tarė, taip ir darėm - laukėme, kol princesė pati panorės...

 

Ir štai viltis karalystėje atsirado praeitą savaitę - ji darželin nuėjus su vaikais ant puoduko keliavo, o karalystėn grįžus, mamytė parodė, kad lėlytė eina ant savo puoduko, ji šalia irgi ant savo atsisėdo, taigi viltis yra, kad jau ir bus princesė ant puoduko kiekvieną dieną...

 

Ir aš ten buvai, vandens daug gėriau, ant puoduko sėdėjau:)))

 

Pastebėjimai:

 

Einant į tualetą aš dažnai mažajai sakau, kad darau "sysiuką" ir ji jau supranta, kur sysiukas daromas.

 

Nesodinkite per prievartą, nes man darželio auklytės iškart pasakė, kad gali labai išsigąsti ir visai nesisėsti ilgą laiką, todėl atėję į darželį matys, kaip kiti daro ir patys dažniausiai užsimano.

 

O dėl skambančio puoduko, specialistas parekomendavo nepirkti, nes vaikai įpranta tai daryti su muzika ir išgirdus kur kitur muziką, iš įpratimo gali į kelnytes padaryti.

 

Beje, mes labai pasistumėjome, kai Ermitą paleidinėjau be sauskelnių, o su kelnaitėmis ir pastatydavome puoduką - ir jeigu prisidirba į kelnytes, ji pradeda pajusti, kas yra buti šlapiam. Aš ją atvedu ir paaiškinu, kur reikia daryti ir porąkart suveikė, nes bėgdavo link puoduko, bet kokiu atvėju ji padarius į kelnytės iš karto pajunta, ateina prie manęs ir rodo šlapią vietą.

 

Linkime visiems lengvo išmokimo...

 

 


Blogų konkursas – Mokomės „susidraugauti“ su naktipuodžiu

 

Netrukus Lietuvoje: Huggies® Pull Ups® sauskelnės-kelnaitės pratinantis prie naktipuodžio!

 

logo

 

11. Jul 2011, 09:06

Grazi princesyte 😀 Sauni pasakele 😃

22. Jun 2011, 12:00

Nu saunuolyte ta princese😀

22. Jun 2011, 11:17

aciu😀

22. Jun 2011, 09:57

Gražu, smagu, šaunuolės 👍 😀 🌷 🌷 🌷

22. Jun 2011, 09:21

Gražios nuotraukytės 😉 Ir patirtis kitom mamom pravers 😉