Tėčio dienos FOTO konkursas!

Tėčio dienos FOTO konkursas!

24. May 2013, 09:00

Artėjant Tėčio dienai, birželio pirmajam sekmadieniui, norime jus pakviesti dalyvauti naujame FOTO konkurse.

 

Fotokonkursas "Mano tėtis - pats..."

 

Konkurso sąlygos:

 

-Kaip jau turbūt supratote, teks pabaigti šį sakinį "Mano tėtis - pats..." Tiesiog paklauskite savo vaikučių, koks yra jų tėtis. O jei vaikai dar nemoka kalbėti, šį sakinį pabaikite jūs. Sugalvokite pačių įvairiausių epitetų savo vyrui - vaikučio (-ių) tėčiui. Tai tikrai nebus sunku.

 

-Kita konkurso dalis bus labiau praktinė. Teks surinkti kuo įvairesnių ir įdomesnių nuotraukų, kuriame vaikučiai smagiai leidžia laiką su tėčiu. Tačiau tai ne šiaip atsitiktinės nuotraukos - jos turi atitikti jūsų aprašytus epitetus tėčiui. Pavyzdžiui, "mano tėtis - pats darbščiausias", nuotraukose matyti, kaip tėtis ką nors dirba, pluša - kartu su atžalomis.

 

-Konkursas vyks iki birželio 1 dienos (imtinai).

 

Pasakojimus su nuotraukomis siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

Kaip įkelti nuotraukas į tekstą? Paspaudę “Browse“, įkeliate nuotrauką, kuri bus pagrindinė – viršelyje. Teksto laukelyje rašote savo tekstą, o nuotraukas į tekstą įkeliate, paspaudę rausvą mygtuką, esantį vos aukščiau šio laukelio. Tuomet spaudžiate upload ir ok – norima foto atsiduria tekste.

 

 

DOVANOS

 

Konkurso pagrindinis rėmėjas - www.stephenjoseph.lt 

nugalėtojai padovanos stilingą rėmelį nuotraukoms!

 

Jį nugalėtoja galės pasirinkti iš gausaus asortimento: http://www.stephenjoseph.lt/lt/Stilingam-oxid/REMELIAI/

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:logo}

 

Papildomas prizas - knyga "Pirštinė"

 

4

 

Sėkmės!

 

24. May 2013, 22:55

Viskas labai gerai 😀

24. May 2013, 22:10

Sveiki, katik nusiunčiau savo reportažą, sakykit ar gavote ir ar viskas atitinka reikalavimus, nes tekstą MK publikavau pirmą kartą 😀

24. May 2013, 13:27

Ausra, matome tik jūsų atsiųstą vieną foto kuri bus pagrindinė ir pavadinimą - ir viskas. Jokio teksto ir nuotraukų daugiau nėra. Jei nepavyksta kas nors - atsiųskite tuomet daugiau foto su komentarais epaštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

24. May 2013, 13:00

Sveiki, katik nusiunciau foto ir aprasyma, ar gavote? daugiau nuotrauku ikelti neisejo, tas rausvas mygtukas neveike pas mane.

24. May 2013, 11:33

Mielosios. Jau gavome trijų mamyčių tekstus su viena nuotrauka konkursui. Noriu priminti, kad vienos pagrindinės nuotraukos neužtenka ir tik vieno sakinio. Laukiame jūsų atsiųstų kelių nuotraukų tėčio ir vaikučio. Kaip įkelti nuotraukas į tekstą? Paspaudę rožinį mygtuką, paspauskite “Browse“, įkeliate nuotrauką, kuri bus pagrindinė – viršelyje. Teksto laukelyje rašote savo tekstą, o nuotraukas į tekstą įkeliate, paspaudę rausvą mygtuką, esantį vos aukščiau šio laukelio. Tuomet spaudžiate upload ir ok – norima foto atsiduria tekste.

Tad tos mamytės, kurios atsiuntė tik vieną sakinį ir vieną foto, persiųskite viską iš naujo - su keliomis nuotraukomis ir šiek tiek daugiau komentarų. Parašykite ir vaikučio vardą, galite ir tėčio vardą (jei jis leidžia 😀 Netrukus įkelsime Skaistės atsiųstą reportažą šiam konkursui (pamatysite kaip pavyzdį) Pagarbiai, MK redakcija