IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas norite išbandyti NUK Genius čiulptukus ir parašyti savo nuomonę

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas norite išbandyti NUK Genius čiulptukus ir parašyti savo nuomonę

22. Apr 2014, 12:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šįkart jus kviečiame išbandyti unikalius NUK Genius čiulptukus!

Jie išmanūs iki smulkiausių detalių:

-Ypatingai minkšti – sumažina dantims ir žandikauliui tenkantį slėgį,

-Palieka pakankamai erdvės judinti liežuvį,

-Natūralios ortodontinės formos – tarsi mamos spenelis žindymo metu.

Taigi, ieškome mamyčių testuotojų, norinčių išbandyti NUK Genius lateksinius čiulptukus, skirtus mažyliams iki 6 mėnesių!

20140410095603-70104.jpg


Padovanosime juos 10 mamyčių ir lauksime įspūdžių!

Gavusios po čiulptuką, papasakokite:

-kaip jums patiko jo išorė, dizainas?

-kiek patogus naudoti (paimti, laikyti)?

-ar vaikučiui tiko ir patiko, ar nespjauna?

Papasakokite visa, kas jums atrodo svarbu paminėti apie šį čiulptuką!

Žinoma, būtinai prie pasakojimo atsiųskite ir kelias nuotraukas - mažylio su čiulptuku:)

-fotopasakojimą siųskite per savo profilį, paspaudusios "Pridėti straipsnį", rubriką - "Mažylis" ir žymas "NUK-pirmasis-pasirinkimas-reikiamu-momentu"

Kaip atrinksime testuotojas?

Visos mamytės, kurios nori gauti ir išbandyti šį NUK produktą, KOMENTARUOSE prašome parašyti:

-koks mažylio amžius?

-kodėl norite gauti ir išbandyti čiulptuką?

-ar naudojate dar ką nors iš NUK produkcijos?

Lateksiniai čiulptukai „NUK Genius“ su žiedu

20140409120609-26359.jpg

 Bendradarbiaujant su dantų specialistu medicinos mokslų dr. odontologu Treuenfels ir remiantis naujausiais medicinos ir technologijų atradimais, NUK sukūrė čiulptuką, kuris ne tik nuramina, bet ir prisideda prie bendro ir sveiko vaiko vystymosi.

Ypatingai minkštas

Maksimalus minkštumas ir lankstumas: čiulptuko viduje integruoti minkšti kanalai, esantys išilgai čiulpiamosios dalies, iki minimumo sumažina žandikauliui ir dantims tenkantį slėgį.

Daugiau erdvės

Specialios čiulptuko formos dėka liežuvis turi pakankamai vietos judėti.

Natūrali forma

Ortodontinė NUK čiulptuko forma atkartoja spenelio formą žindymo metu.

„NUK Air System“

Suspaudus čiulptuką, gali išeiti oras. Todėl čiulptukas išlieka minkštas ir lankstus bei atitinka mažylio burnos ertmę.

Nuk Genius čiulptukų naujiena - neseniai sukurtas ir "0" dydis, skirtas neišnešiotų ir gimusių per mažo svorio kūdikių nuo 1750 g mažai burnytei.

 

InetaBu InetaBu 22. Apr 2014, 14:56

Sveiki, mums jau 2 mėnesiukai. Turime pora čiulptukų, tačiau vieno absoliučiai nepripažįsta, spjauna ir viskas. Turime tokį paprastą paprasčiausią, tad būtų įdomu pabandyti ir tokį juolab atitinkame šio čiulptuko amžiaus reikalavimą 😀

22. Apr 2014, 11:42

Sveiki..mums dar tik 5 paros,bet jau isbandeme nuk ciulptuka kadangi labai patiko laikyti kruti burnoje,o taip visa diena neisbusi. Gimeme isnesioti,bet mazesnio svorio 2960 kg.Musu pirmaji silikonini nuk ciulptuka paragavo suniukas, taigi reiktu naujo ciulptuko.Noretusi,kad ciulptukas nedeformuotu kudikio burnytes ir galetume ji naudoti nusiraminimui.

tifer tifer 19. Apr 2014, 11:02

Norime ir mes išbandyti šį čiulptuką.Mažiukui 8 mėnesiai.neseniai iš MK gavome dovanų NUK buteliuką ir čiulptuką ir labai prie jų pripratome.Būtų smagu turėti atsargai dar vieną patinkančios produkcijos gaminį jei tas kur turime pasimestų,kaip ,kad dažnai ropinėjant po namus būna.😀

18. Apr 2014, 23:30

Mielai pabandytume ir mes 😀 Kajui 3 mėn. ir 2 sav. ir nuo gimimo naudoja ciuptuka tik kitos firmos, kuri jau pagal naudojimo trukme reiktu keisti. Ciulptukas jam geriausias draugas po mamos supavimo 😀 Musiskis silikoninis, klasikines formos, bet is brangesniu, kazi kaip reaguotu i kita skoni ir kvapa. Naudojame NUK vandens termometra, zirklutes kudikio naguciams, o pries pora menesiu teko jusu deka isbandyti ir NUK buteliuka. Dabar buteliukas naudojamas arbatelems, nes jau per maza talpa misinelio kiekiui paruosti.

18. Apr 2014, 17:15

Mes irgi labai noretumeme išbandyti NUK Genius čiulptukus.
Musu Anelijai 2men. ir 13dienu.
Naujuosius čiulptukus norime išbandyti, del labai elementarios priežasties. Niekaip nerandam tinkamo. Išbandem daugybe ir nivienas mergytej nepatinka, tikimes gel NUK mum pagelbės.
Iš NUK produkcijos naudojam. NUK Buteliuka - Esam labai juo patenkinti. NUK butelioku plovikli - nuostabus daiktas 😀

18. Apr 2014, 16:07

Mes irgi norime isbandyti!!! Mano Kamilytei dar tik 3 savaites ir 4 dienos. Iki siol isbandeme avent ciulptuka, ber mano mergyte nelabai jo nori, spjauna lauk, ziaugcioja. Vis bandau isiulyti, nes pastebiu, kad jau pradeda piktnaudziauti krutine. Nori ne tik valgymui, bet ir nusiraminimui, jei buna irzli ar pervargusi ir neina uzmigti. O tas jos didelis 'apetitas' ir ant svorio pasimate. Kamilyte per tris savaites priaugo 1,285kg!!! Avent ciulptuka paima tik is laaabai didelio reikalo.
Iki siol is NUK nieko nesam bande ir nieko neturime, o ciulptukas butu puikus pirmasis NUK produkcijos isbandymas 😀

18. Apr 2014, 14:31

Labai norime išbandyti!!! 😀
Pirma, mažylio amžius beveik 4 mėn., taigi atitinka siūlomų čiulptukų kategoriją. Antra, visai neblogai draugaujame su čiulptukais, ypač - lateksiniais, tad nuojauta man kužda, kad dovanėlė veltui nenueis 😀 Trečia, tokio dar neturime. Ketvirta, norisi turimus čiulptukus pakeisti į, atrodo, tikrai gerą ir patikimą Genius. Penkta, turime čiulptuką NUK Disney, kuris kol kas mažylio mėgstamiausias, tad pasitikime NUK. Šešta, mamytei labai patinka dizainas. Septinta, pažadame operatyvų ir išsamų ir dar iliustratyvų testo atsakymą!
Mes labai norime NUK Genius!!! 😀