Testuojam LUPILU produktus

Testuojam LUPILU produktus

01. Feb 2018, 21:25 Mil2kas Mil2kas

Sveikos Mielosios Mamytės,

Pirmiausia noriu padėkoti Mamyčių klubui, kad gavome galimybę išbandyti LUPILU firmos produktus. Labai džiaugiamės ir nekantraujam išsakyti savo gerą nuomonę apie juos. Taigi nelaukdama ir pradedu ;)

LUPILU skalbinių minkštiklis kūdikiams

Nežinau kodėl, bet visada bijojau naudoti minkštiklį skalbiant mažylio rūbelius, vis galvodavau, kad gali alergizuoti ir pan. Tad naudodavau tik miltelius. Bet išbandžius šį minkštiklį likau labai nustebinta jo kokybę. Labai patiko, kad produktas neturi kvapo ir visiškai nesijaučia išskalbus drabužėlių. O svarbiausia savo funkciją kuo puikiausiai atlieka. Rūbeliai minkštučiai, švelnučiai ir visiškai nealergizavo mano sūneliui. Tikrai užskaitau šį produktą ir rekomenduoju. 

20180201210152-68475.jpg

LUPILU kūdikių tamprės

20180201211444-16835.jpg

Dar išbandėm tampres. Kurios tikrai reikalingos vaikučių aprangoje. Aišku jos labiau tinka vasarai ar miegojimui, bet tikrai malonios ir patogios. Medvilnė ir elastanas suteikia joms dar didesnio patogumo ir minštumo, tad prisitaiko prie kiekvieno vaiko kojyčių. Tikrai yra kokybiškos, kaip ir visi Lupilu firmos drabužėliai :)

Na ką, dar kartą nuoširdžiai dėkojam už galimybę išbandyti šią nuostabią ir kokybišką firmą. Šios firmos įvairius produktus galima įsigyti visose Lidl parduotuvėse.

Ačiū visoms ;) (Nepasiduokime gripo pliūpsniui)