Testuojam Moler žuvų taukus 1-a dalis

09. Mar 2015, 10:35

Dėl techninių kliūčių dabar negaliu įkelti nuotraukėlių bet artimiausiu metu tai padarysime antroje dalyje.

Penktadienį po pietų paskambino kurjeris. Džiaugdamasi kaip mažas vaikas atsiėmiau siun tinuką. Ir nekantriai išpakavau. Pakuotė įdomi traukianti akį ir piešinukai vaikams patiko. Neiškenčiau ir pradariusi pakuotę nudžiugau kai pamačiau jog žuvytės supakuotos po vieną. Išties patogu paduoti vaikams o ypač patiko jog lengvai atplėšiami ir išpakuojami nereikia ilgai vargti. Prisipažinsiu tokios patogios pakuotės nėra tekę rankose turėti. Didelis Ačiū kūrėjams. 

Dėžutė "akvariumas" žuvytėms ( tokiam ) gausiam jų kiekiui itin patogi ir neužima daug vietos. Tai labai džiugu man nes auginant tris vaikučius tai itin svarbu tiek namuose tiek kelionėje.

Taigi atidarau dėžutę išpakuoju žuvelę paragauju. Nuryju. Mano mintis tokia. Jokių problemų nuryti nei mažam nei dideliam. Jai palygintumėme su kietomis kapsulėmis tai ne tik vaikams bet ir suaugusiesiems ne itin lengva procedūra. Tai čia taip pat didelis Ačiū.

Mes gėrėme skystus taukus vaikučiai pripratę ir nebuvo didelių problemų. Bet geriant skystus taukus kiekvieną kartą sutepu su taukais 3 šaukštelius nuvarva taukų nuo buteliuko kaip atsargiai bepilčiau kartais rytais išsitepa rūbeliai ir tenka perrenginėti. Taigi man papildomas vargas. O su žuvytėm viskas daug paprasčiau man.

Taigi parsivedu mergaites iš darželio ir sakau. Jai būsit geros duosiu saldainių. Džiaugsmo daug. 

Nors ragauja tik mergaitės bet pakuotė sudomino visus tris. Išplėšiu po žuvelę ir duodu mergaitėms. Ulrika tuoj pat įsimeta į burną o Helga nepatikliai tyrinėja naujos nematytos formos saldainį. Abi suvalgo.

Ulrika man sako:

-Mama tu meluoji.

Klausiu Jos kodėl?

Ji atsako tai labai skani tirpstanti guma.

Abi valgo noriai. 

Rytais prašo po žuvelę. Tenka man slėpti pakuotę nes vyresnėlė labai jau norėtų išragauti visas žuveles.

Skonis išties primena kramtomąją gumą ir nėra To kartumo kuris yra geriant skystus taukus taip pat ir keisto taukų "vėlimosi" burnoje pojūčio.

Man asmeniškai vieni piusai itin patogi pakuotė. Supakuota labai praktiškai. Mažiau plovimo ir jokių persirenginėjimų išsitepus.

Didelis Ačiū Mamyčių klubui už galimybę testuoti.

Klausimas gydytojui: -Ar geriant šiuos taukus rekomenduojama daryti pertrauką.