Tiems, kas domisi homeopatija: du kvietimai šiandien į paskaitą "Neramus vaikas" atitenka...

Tiems, kas domisi homeopatija: du kvietimai šiandien į paskaitą "Neramus vaikas" atitenka...

23. Apr 2014, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Balandžio 23 d., trečiadienį, 11 val. Mano šeimos akademijoje vyks įdomi ir aktuali paskaita apie "Neramius vaikus" iš Homeopatijos ciklo, skirto mamytėms/tėveliams su vaikučiais.  

Homeopatinių paskaitų ciklas apie vaikų negalavimus ir kaip juos įveikti

Tėvai laimingi, kai vaikučiai yra sveiki, linksmi, besišypsantys. Gera matyti puikiai augantį, besivystantį ir judrų mažylį. Tačiau vaikai kartais ima ir suserga, būna nepatenkinti, irzlūs, nerimastingi. O jaunieji tėveliai nežino, ką daryti. Kaip padėti savo mažyliui ir pralinksmintį jį.

Mano šeimos akademijoje pristatomas trijų paskaitų/konsultacijų ciklą itin aktualiomis temomis: "Dažnai sergantys vaikai“, "Neramus vaikas“, "Vaikų pilvuko skausmai“. 

Vaikų gydytoja homeopatė Gema Galvydytė žvelgia į vaikutį netradicinės medicinos požiūriu: kiekvienas yra ypatingas, kiekvienas turi savo charakterį, kiekvienam padėti reikia vis kitaip. Užsiėmimų metu gydytoja pristatys homeopatijos taikymo galimybes įvairiems mažylių negalavimams pašalinti ir atsakys į tėveliams rūpimus klausimus. 

Balandžio 23 d. 11 val.  Mano šeimos akademijoje (adresas Mindaugo g. 44 /Panerių g. 7)

Tema  „Neramus vaikas“ 

Vaiko miegas – jo sveikatos rodiklis. Jei miegas gilus ir ramus, vaikutis sveikas. Jei kūdikis prastai miega, reikėtų išsiaiškinti, ar jam nepučia pilvuko, ar nedygsta dantys, o gal atsirado pirmieji rachito požymiai. 2-3 metų vaikas prastai miegoti gali ne tik dėl ligos, bet ir nuo įspūdžių gausos, įtampos, stresų šeimoje ar lopšelyje-darželyje, įvairių baimių (tamsos, audros, šunų, vorų). Paskaitoje sužinosite apie švelnią pagalbą prastai užmiegančiam, hiperaktyviam, dirgliam mažyliui.

Du kvietimus į šią paskaitą dovanojame INETAI- InetaBu!

 

20140305125309-75538.jpg

Mano Šeimos akademija: Mindaugo g. 44/Panerių g. 7, Vilnius

InetaBu InetaBu 22. Apr 2014, 14:48

Sveiki, auginame sūnelį, kuriam ryt bus 2 mėnesiukai. Su miegu kartais turime problemėlių, nors dažnai mažiukas išmiega naktelę tik su vienu atsikėlimu. Tačiau sunkiau sekasi užmigti dienos miegelio, atsiranda zirzuliukas, nesvarbu, kad rytas...Tokiu atveju jau rasti keli būdai snūduliukui pagauti: labai lengvai spyruokliuojame ant gimnastikos kamuolio, maža amplitude, palengva čiučiuojamės šokio žingsniu 😀 Labai padeda lopšinės, kurias kuriame kaskart vis kitokias, melodija atsiranda galvoje, o jau žodžiai...kartais tiesiog apie dalykus, kas vyksta aplink 😀))Nors mažius dar mažas - tačiau visada nori ant rankyčių, o jei dar tėtis pakelia aukščiau ant peties, tai gali ir visą dieną taip padėjęs galvytę ant peties pragulėti 😀