Tiršta moliūgų sriubytė su "Gerber" vištiena

Tiršta moliūgų sriubytė su "Gerber" vištiena

02. Nov 2010, 09:00

Kadangi "Gerber" mėsinių tyrelių receptų konkursas baigėsi, visgi norime pasidalinti savo atradimu su kitomis mamytėmis, auginančiomis nevalgiukus.

 

Jeigu mano mažoji išrankuolė valgė, kad net ausytės linko, galbūt ir kiti nevalgiukai neatsisakys šio skanėsto (deja, kaip tyčia sugedo fotoaparatas).

 

Mano atradimas - tai tiršta moliūgų sriubytė su "Gerber" vištiena. 


Mums reikės:

(Viską dėjau iš akies, kiek man tuo metu pasirodė tinkamiausia)

Moliūgo

Bulvių

Morkų

Svogūno

Česnako

"Gerber" vištienos tyrėlės

Sviesto.

 

Paruošimas:

Moliūgą, bulvytes, morkas, svogūną, česnaką supjaustome mažyčiais kubeliais. 

 

Supjaustytas bulves dedame į puodą ir verdame. Kol bulvės verda, įkaitintoje keptuvėje ant sviestuko pakepiname moliūgo, morkos, svogūno ir česnako kubelius.

 

Į tą patį puodą, kur verda bulvės, supilame pakepintas daržoves. Viską verdame dar dešimt minučių. Virimo pabaigoje supilame "Gerber" vištienos tyrelę. Gautą masę sutriname smulkintuvu. Jeigu reikia, pagardiname mažulyčiu žiupsneliu druskos, bet mano dukrytei to neprireikė. 

 

Ir ką gi - skanaus!

P.S. Tiesą pasakius, ragaujant ausys linko ne tik dukrytei, bet ir mamai :)

 

02. Nov 2010, 19:07

reiks pamegint 😀

01. Nov 2010, 22:21

o kur foto kaip skanauja?☹