Trečioji meilės kalba: dovanos dovanėlės

Trečioji meilės kalba: dovanos dovanėlės

23. Sep 2015, 16:45 lina_baj lina_baj

Dovanos... Mmmm... Kaip smagu jas gauti...

O man, žinokite, daug smagiau jas išrinkti ir dovanoti.

Tikrai suprantame, jog dovanomis išreiškiame ir meilę, ir pagarbą, norime pradžiuginti ir parodyti savo dėmesį.

Dovanas savo vyrui ir vaikams aš dovanoju ne tik per specialias progas, nes kartais kaip tik norisi kuo nors apdovanoti šiaip sau ar kokį bjaurį rudens vakarą :) Tad kartais iškepamas koks skanus pyragas ar parnešamos meduolinės širdutės tiesiog norint parodyti, jog mes vieni kitų nepamiršome ir dar galime nustebinti.

Matyt ir vaikai mokosi iš savo tėvų, nes vyresnėlis gana dažnai mus apdovanoja savo gamybos dovanėlėmis tiesiog šiaip sau: vyras gauna gražaus popieriaus apklijuoto automobilių lipdukais, aš gaunu iš plastelino pagamintą automobilį ar planšetę:

20150923164139-68773.jpg

Kartais nustebinu vyrą padovanodama masažą dviems - tuo pačiu pamaloninu ir save :) Bet matytumėt, koks vyras būna laimingas... :)

Vaikams dovanojame ne tik materialines dovanas, bet ir laiką - laiką kartu: lenktyniaujame su paspirtukais, kepame kartu sausainius (virtuvė būna baisi, bet kai matai laimingas vaiko akis, niekas nebesvarbu...).

Ir šiaip pastebėjau, kad paskutiniu metu mėgstame sau dovanoti įspūdžius - pašaudyti iš lankų, pasivažinėti lenktyninko automobiliu. Taip, tam reikia pinigėlių, bet mes tarpusavyje kartais nedovanojame sau dovanų per Kalėdas, nes nežinau, ar tikrai reikia pirkti ką nors iš reikalo? Ne mes, geriau pasilepiname eiliniais vakarais ar savaitgaliais. Taip daug smagiau ir netikėčiau :)

Ir kai manęs paklausia, kokia dovana tau labiausiai įsiminė, aš nedvejodama išpyškinu - kai vyras nuvežė mane darytis šukuosenos ir manikiūro, o pats man surengė šaunų vakarėlį - viską supirko, paruošė, sudėjo, sukvietė... Nerealu, o kai pagalvoji tik dėmesys ir laikas padovanotas :) Bet įsiminiau šią dovaną ilgam :)

O vyras aišku neišskiria, kuri dovana jam įsimintina labiausiai, bet man užstrigusi ši nuotrauka, kur jo akys net žiba, pagavus didžiausią gyvenime žuvį:

20150923164503-76883.jpg

Tad dovanokime vienas kitam mielas ir atsimintinas akimirkas!

😃

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 24. Sep 2015, 09:48

Kažkodėl iškart galvoje suskambėjo M.Mikutavičiaus daina "Mano didžiausia žuvis" 😃 https://www.youtube.com/watch?v=7doAVml14A4

lina_baj lina_baj 24. Sep 2015, 09:40 Liucyte

Dovanėlė - didžiųjų karpių žvejyba 😀

Liucyte Liucyte 24. Sep 2015, 07:32

Oho, na ir žuvelė! 👍 😀