Trečioji savaitė: Mano mažylis mėgsta FRISO košes

Trečioji savaitė: Mano mažylis mėgsta FRISO košes

17. Sep 2012, 00:00

Mamyčių klubas kartu su FRISO tęsias projektą "Aukime kartu!" Projektas truks iki spalio 14 dienos. Šiandien pradedame jau trečiąją projekto savaitę ir skelbiame naują temą.

 

TREČIOSIOS SAVAITĖS TEMA

Mano mažylis mėgsta FRISO košes!

 

Praėjusią savaitę pasakojote, kokias košes verdate namie, kokias vaikučiai labiausiai mėgsta, o šios savaitės užduotis - išbandyti kurią nors Friso košę ir įdomiai ją patiekti mažyliui. Tai jūsų fantazija - ar iš košės padaryti kokį "paveiksliuką" ar veiduką, papuošite uogomis ar vaisiais ir pan.

 

Žodžiu, norime, kad sukurtumėte fotoblogą apie vieną ar kelias Friso košes, kurios būtų patiektos mažyliui kuo įdomiau. Fotoblogus kurkite pasirinkę rubriką FRISO: Pusryčiai-sveikam mažylio augimui (žinoma, prie štai paspaudę "Pridėti savo fotoblogą). Prie nuotraukų turi būti nors po vieną komenarą.

 

Dėmesio! Mamytės, kurios gavote ar dar gausite degustacijai skirtas Friso košes, tuomet parašykite du atskirus blogus - vieną, skirtą šios savaitės konkursui, ir kitą - savo, kaip degustatorės, nuomonę apie Friso košes. Žinoma, labai lauksime ir kitų mamyčių, kurios nedalyvavo degustacijoje, fotoblogų.

 

Kai sukursite fotoblogą, atsiųskite jų nuorodą, paspaudę šį MK mygtuką:

 

Savaitės laimėtojai dovanojame komplektą puikaus skonio FRISO košių!

Puikaus skonio FRISO košės - mažylio pusryčiams!

1

Ieškokite parduotuvėse

2