Vaikystės gidas: ir vėl ne apie vaikiškus reikalus..

Vaikystės gidas: ir vėl ne apie vaikiškus reikalus..

31. Aug 2015, 22:30

Sveikos mamytės, užsisukusios Rugsėjo 1-osios reikaluose :)

Truputį simuliuoju su savo blogais.. Ir šiandien - aš labai trumpai. Noriu pasidalinti su jumis savo geromis emocijomis. Ir eilinį kartą atsakingai pareikšti - aš tikiu likimu! 

Nuo rytojaus pradedu dirbti!! Niekaip kitaip to negaliu to pavadinti kaip likimu. Kai tiek pergyvenau kaip aš rasiu darbą po motinystės atostogų (priminsiu, kad buvusi darbovietė po reorganizacijos su manim gražiai atsisveikino), aš jį turiu neįdėjusi į tai nė lašelio įdirbio.

Jie patys mane rado.. :) Viskas ką aš padariau - atnaujinau cv duomenis darbo paieškos portale. Paskambino darbuotojų atrankų kompanija. Vienas pokalbis telefonu, antras pokalbis su tiesioginiu darbdaviu ir.. manęs jau laukė darbe rugpjūčio mėnesį :) Pergyvenau kur reikės dėti savo mažąją - darželis juk tik nuo rugsėjo. Ir vėl.. likimas? Dėl tam tikrų priežąsčių mano įdarbinimas buvo nukeltas iki.. rugsėjo 1-os :)) Ar galibūti idealiau?

Pozicija, pareigos ir motyvaciniai "reikalai" absoliučiai pateisino ir net viršijo mano lūkesčius :) Dabar belieka pateisinti darbdavio lūkesčius ir tikėti likimu, kad daug nedarbingumo pažymėjimų dėl vaikų ligų imti neteks :)

Taigi, prieš didžiąją mokslo ir žinių dieną, noriu palinkėti visoms mamytėms pradedančioms darbo paieškas - pasitikėjimo ir tikėjimo! Kartais tai kas atrodo neįmanoma, tampa realybe :)

Gražios rytojaus šventės!!!

Liucyte Liucyte 01. Sep 2015, 06:14

Labai sveikinu ir linkiu sėkmės! 🌷

jaldija jaldija 31. Aug 2015, 23:56

Sėkmės 🌷🌷🌷

kodelcia kodelcia 31. Aug 2015, 23:14

Kartu džiaugiuosi 🌷 Sėkmės naujame darbe!

31. Aug 2015, 22:45

Sveikinimai! Juk patys geriausi dalykai nutinka netikėtai! 😀 🌷🌷🌷

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 31. Aug 2015, 22:44

Sveikinu! Vadinasi, viskas taip ir turėjo būti - viskas vietoje ir savo laiku 😀

lina_baj lina_baj 31. Aug 2015, 22:37

Super! Sakiau, kad viskas ateina savaime! Sėkmės darbuose ir mažajai darželyje!