Vasarą be drėgnų servetėlių - nė iš vietos!

03. Aug 2016, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kiekviena mama supranta, kad vasarą be drėgnų servetėlių - nė iš vietos. Juk drėgnas servetėles galima naudoti visur ir visada - pasivaikščiojimų metu, vaikų darželyje, išvykoje, vizito pas gydytoją metu. Drėgnos servetėlės nepakeičiamos tada, kai nėra šalia vandens.

Vaikiškos drėgnos servetėlės ne tik gerai nuvalo, bet atgaivina, padėdamos mamai valyti mažylio užpakaliuką, rankas, kojas, veidą. Jos padeda ir karščio metu, vėsindamos jautrią vaikučio odelę.

Tam, kad mamos ir vaikučiai su džiaugsmu naudotų drėgnas servetėles, Huggies® sukūrė nuotaikingą dizainą, gražią pakuotę, o taip pat skirtingų rūšių drėgnas servetėles pagal kiekvieno skonį.

Susipažink artimiau su HUGGIES drėgnų servetėlių asortimentu! 

HUGGIES® Pure visai kaip vanduo

20160607132336-93249.jpg

Visos drėgnos servetėlės HUGGIES® turi 98% vandens. Jis suteikia mažyliui maksimaliai natūralų odos pojūtį.

65% servetėlės susideda iš natūralaus pluošto. Ši medžiaga labai panaši į medvilnę, todėl labai švelniai nuvalo naujagimio odą.

Servetėlės neturi aromatizatorių, alkoholio ir kitų odą dirginančių medžiagų. 

Būtent todėl HUGGIES® Pure bus puikus pirmasis pirkinys kūdikio krateliui ir ypač pasitarnaus kasdienei  mažylio odos priežiūrai. Ruošdamasi gimdymui nepamiršk jų pasiimti kartu su pirmosiomis sauskelnėmis Huggies.  

HUGGIES® Natural care - ypatingai mažylio odos priežūrai su alaviju ir vitaminu E

20160607132343-56858.jpg 

Praturtintos Aloe Vera ekstraktu ir vitaminu E – jos ypatingai gerai rūpinasi ir apsaugo jautrią kūdikio odą nuo nepageidautinų aplinkos poveikių.

Alavijas jau tūkstančius metų naudojamas kaip gydomasis augalas. Jo sudėtyje yra medžiagos, sėkmingai naudojamas vaikų odos priežiūroje, nes turi priešuždegiminį poveikį.

Vitaminas Е žinomas kaip stiprus oksidantas, apsaugantis odos ląsteles nuo ultravioletinių spindulių ir neigiamo aplinkos poveikio.

Drėgnos servetėlės HUGGIES® Natural Care turi reljefinį paviršių, kuris minkštai ir efektyviai nuvalo odą.

Nuo malonaus servetėlių kvapo mažylio odelė tampa gaiviai kvepianti.

Naudok drėgnas servetėles Huggies® su alaviju kasdienėje vaikučio odos priežiūroje – atlikdama rytinius ritualus ir valydama užpakaliuką, pakeitus sauskelnes.

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday ir

drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday ON the GO

20160407110246-63294.jpg

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday ir kompaktinėje pakuotėje Everyday ON the GO turi Мoisture lock sistemą, kuri, net ir daug kartų atidarinėjant pakuotę, išlaiko drėgmę jos viduje.

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday nuvalo ir atgaivina. Jos pagamintos iš natūralių sugeriančių pluoštų, tinkančių sveikai odai. Servetėlėse nėra alkoholio, fenoksietanolio ir parabenų. Hipoalergiškos ir kliniškai patikrintos. Skirtos valyti rankas ir veidą.

Pagamintos Didžiojoje Britanijoje.

Drėgnų servetėlių Huggies@ Everyday pakuotė - 56 vnt.

Drėgnų servetėlių Huggies@ Everyday ON the GO - 24 vnt.