VIDEO: Berniuko ir mergaitės pavasarinis garderobas

22. Feb 2014, 09:58 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kaip tikslingai sukomplektuoti garderobą savo vaikui, atsižvelgiant į tai, berniuką auginame ar mergaitę?

Rinkti garderobą savo dviems sūnums, pasak Indrės –visai ne našta. Jai tai malonumą teikiantis užsiėmimas, tiesa, jam reikia paskirti laiko ir lėšų.

Atmetame stereotipą, jog ką rengtis, svarbu tik mergaitėms. Berniukams tai neretai ne mažiau svarbu, jei tik mes, tėvai, jų neužspaudžiame savo pastebėjimais "juk tu ne mergaitė, renkis bet ką".

Vaiko garderobo parinkimą galima skirstyti į du stambius etapus: drabužėliai, skirti kūdikiui, ir drabužėliai, skirti ūgtelėjusiam ir pradėjusiam vaikščioti mažyliui.

Dar viena vaikiškų drabužėlių privaloma ypatybė – patogumas, todėl pirmaisiais metais ir mergaitėms ir berniukams dažnai mamos renkasi minkštus sportinius drabužėlius, švelnias medžiagas.

Atidžiai parinkti reikia ir dar vieną garderobo detalę – kelnaites. Iki metų jas įprastai atstoja sauskelnės. Geroji naujiena yra ta, jog kaip ir drabužėlius, sauskelnes dabar yra galimybės parinkti specialiai mergaitėms ir specialiai berniukams – ir jose skiriasi ne tik piešinėliai, bet ir berniukų ir mergaičių skirtingą fiziologiją atititinkančios detalės.

Na o ūgtelėjusių vaikų garderobui galioja jau kiek kitokios taisyklės.

Mūsų kalbintos dizainerės, kuriančios vaikams, sutartinai purto galvas ir teigia, jog seniai praėjo laimetis, kai mergaites rengėme rožine spalva, o berniukus mėlyna.

Apie visa tai plačiau - video siužete.

JEIGU AUGINI MERGAITĘ, SPAUSK ČIA->>

20140131185333-30880.jpg

JEIGU AUGINI BERNIUKĄ, SPAUSK ČIA->>

20140131185429-68368.jpg

Auginkime berniukus ir mergaites kartu su Huggies® Ultra Comfort!