VIDEO: Gyvenimas pagal trynukus

22. Oct 2018, 10:34 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šįkart mūsų laidos herojai - tinklaraščio “Trys kaip vienas” veikėjai - žavūs trynukai iš Kauno. Filmavimo dieną žaviai trijulei buvo vienuolika mėnesių ir ką tik įvykusios krikštynos.

Šeši krikšto tėvai, trys kėdutės, trys vežimai... ir tik dvi mamos rankos. Kaip ji viską suspėja?

"Eksperimentuoji kiekvienoje gyvenimo situacijoje. Sunkiausia būna tada, kai nebežinai, ką daryti, kai galva jau nebeveikia ir nebesuranda spendimų. Tada sėdime manieže visi keturi, nubraukiame kelias ašaras, ir tada supranti, kad kitaip nebus, vis tiek eini ir darai", - atvirauja Saulės, Amelijos ir Beno mama Arūnė Simanavičienė.

20181022104727-20748.jpg

Mama neslepia - sunkiomis akimirkomis padeda abiejų su vyru tėvai. Kol kas šeima išsiverčia be auklių. Arūnė sako turinti tam tikras sistemas: jeigu kažkuriam vaikui tuo momentu dygsta dantys, jis irzliausias ir jam mažiausiai norisi būti vienam, tad jam ir skiria daugiausiai dėmesio, o  linksmiausius tą dieną vaikus sukelianti į maniežą pažaisti. 

Trijulė jau seniai miega savo lovytėse, turi nusistovėjusį ritmą ir kasdien tėvelius stebina naujais pasiekimais. Paklausta, ko reikia atsisakyti, norint viską spėti, daug negalvodama Arūnė pabrėžia - tingėjimo.

Nepaisant visko, Arūnė spėja pasirūpinti ne tik vaikais, bet kartu su drauge suplanuotu verslu.

Plačiau - video siužete.

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg