Viltės Kamilės draugystės pradžia su naktipuodžiu

Viltės Kamilės draugystės pradžia su naktipuodžiu

03. Nov 2011, 07:50

Sveikutės, noriu prisijungti prie tų mamyčių, kurios pasakoja apie jų mažuliukų pasiekimus su naktipuodžiu.

 

Mano mergina jau su naktipuodžiu bedrauja 10 mėnesiukų (Viltei - 1 m. 7 mėn.), bet pasitaiko visko. Rodos, jau dukrytė išmoko bendrauti su puodeliu ir lyg pradeda prašytis, tačiau būna dienų, kai ir vėl viskas iš pradžių - nesisėda ant puodelio arba atsisėdus nieko nedaro, o užmovus sauskelnes jose randame "laimikį".

 

Jei dukrytė nenori sėstis, aš jos per prievartą nelaikau, nes tai nieko gero neduos ir kaskart prieš pasodinant pasakau, ką eisime daryti "sisi sisi" ar kakučio. Jei dukra padaro į sauskelnes, visada labai gražiai, švelniu tonu ją sudrausminu ir paaiškinu, kad reikia daryti ant puodelio.

 

Pastaruoju metu mūsų periodas - sėdėti ant puodelio ir nieko nedaryti. "Mamyčių klubo" laidelėje žiūrėjau, jog tokio amžiaus vaikai taip elgiasi sąmoningai, tad labai ir nepergyvenu, juk kiekvienam savas laikas.

 

Šiam kartui tiek, kitą savaitę papasakosiu daugiau....

 

Viltė Kamilė ir mama Jolita

 

Toms mamytėms, kurios pasiryš kas savaitę vesti blogą apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime šią puikią knygelę jūsų mažiesiems!


 
Brenda Apsley "Laukiniai gyvūnai. Spausk žaisk" (vaikams nuo 3 m.)

 

laukiniai

03. Nov 2011, 16:51

matai karolina jei vaiksciotumem tai gal ir mum lengviau butu,o mes dar ne nestovim ☹ tai nei pliku uzpakaliuku tokiu oru but nei ka tai kiek
sunkaiu

03. Nov 2011, 16:50

😘

03. Nov 2011, 12:50

labai pasiilgau jau sitos mergytes 😀 grizkit greiciau jau 😉 🌷

03. Nov 2011, 11:58

Oi Karolina laaabai tikiuosi 😀 dabar kai atostogaujam,vaiko nekankinsiu,o kai grisim namo vel rimtai kibsim i darba 😀