Viltytės ateityje laukia dar viena operacija

Viltytės ateityje laukia dar viena operacija

31. Mar 2013, 07:00

Sveikos, prabėgo nemažai laiko po paskutinio mūsų blogo. Nepasipasakojau gal tiesiog dėl laiko stokos ir sveikatos nebuvimo nėštumo metu.

 

Tačiau atradau laisvą minutę ir nusprendžiau trumpai ir greitai papasakoti, kaip mums sekasi.

Vasario mėnesį prieš pat Vilčiuko gimtadienį lankėmės Vilniaus Santariškių klinikose ir atlikome KT ir krūtinės rentgeną.

 

KT parodė, kad  dukrytės liga neprogresuoja, skilveliai atsistatė į savo vietas, ir šuntas puikiai funkcionuoja. Žinoma, rentgenas parodė, kad šunto mums mažiausiai pakaks dar metelius. Priklausys, kaip vaikas sparčiai augs.

 

Taip, ateityje mūsų laukia dar viena operacija - tai šunto pridūrimas, nes šunto niekas nebeišims, tai yra per daug pavojinga ir jis mums bus reikalingas visam gyvenimui. Cista galvytėje dar yra, o kad ji netrukdytų mums toliau vystytis, teks gyventi su šuntu.

 

Viltė labai sparčiai tobulėja, labai gražiai šneka ir net aplinkiniai, kas nežino, kokia liga sergame ir kiek mums metų, nustemba, nes dukra šneka tarsi 4 metų vaikas. Jau palengva tariame R raidytę, tad praktiškai nebešvepliuojame.

 

Žinoma, dar mes turime kur tobulėti, bet nėra kur skubėti. Pagal bendraamžius dukrytė atsilieka tik tuo, kad nebėgioja ir dar pati nevalgo sriubytės, tenka ją pamaitinti.

 

Kitas vizitas pas neurologus gegužės mėnesį. Tą kartą jau vešimės ir sesutę profilaktinei apžiūrai.

 

Šiam karteliui tiek....

Mama Jolita ir  Viltytė Kamilytė

01. Apr 2013, 19:18

Aciu mergaites 😀 😘

01. Apr 2013, 08:48

🌷 🌷 🌷 jei tik tas suntas pades ramiau gyventi, tai lai jis ir buna... 🌷 🌷 🌷

31. Mar 2013, 22:47

viskas bus gerai, jus saunuoles viskas istversite 😀 svarbiausia kad vilte turi labai saunius tevelius, kurie padarys del jos viska 🌷