Viltytės sveikatytė ir permainos

Viltytės sveikatytė ir permainos

15. Sep 2012, 07:00

Sveikučiai, kaip laikotės? Mes laikomės super. Viltytės gyvenime didelės permainos, kurios kol kas džiugina mane ir tėvelį.

 

Visų pirma, dukrytė nuo spalio mėnesio pradeda lankyti lopšelį. Kasdien bus po 4 valandas. Ateisime po pusrytukų ir iš darželio pasiimsiu po pietukų, o dienos miegelį jau miegos namučiuose. Žinoma, jei dukrytei gerai seksis, tai ir išleisime visai dienelei.

 

Šį apsisprendimą lėmė tai, jog išsikėlėme gyventi į mažą miestelį šalia Šiaulių, kuriame nėra vaikų pertekliaus, tad Viltytės grupėje bus 10 vaikučių ir auklytė gales daugiau skirti dėmesio ir mano savarankiškai nevaikštančiai mergytei.

 

Kita žinia ta, jog Viltytė ant lovos užsimiršusi pasileidžia ir padeda porą žingsnelių. Taip tai yra pati nuostabiausia žinia mums. Labai džiaugiamės visi, jog dukra trykšta noru vaikščioti ir vežimėlio nebenori. Visur eina įsikibusi į tėvelių rankas ir nueina ilgiausius atstumus nepavargdama.

 

Pradėjome gerti kalcį su magniu, vitaminą D bei raminančius. Kai pradėjome gerti kalcį, dukrytė akyse pradėjo tvirtėti ir kauliukai nebetraška. O pradėjus gerti raminančius (homeaopatinius), dukra kaip mat pasidare mažiau jautri ir ramesnė. Negaliu patikėti, kad vaikutis mano taip pasikeitė, vadinasi, mūsų neurologė išmano savo darbuką.

 

Nuo šiandienos pradėsim dėti Viltei dirželį, kurio pagalba vaikas greičiau išmoks pasitikėti savimi ir pradės savarankiškai vaikščioti.

 

Susidūrėme su viena problema - dėl ortopedinių batukų. Pamenate, pasakojau, kad paskutinis gydytojas aiškino, jog jai nereikia ortopedinių (tas ortopedas turėjo užsakyti gamybą), tačiau visi kiti medikai kategoriškai pareikškė, kad mums batukai yra reikalingi, juolab kad dvi batų poros į metus mums priklauso nemokamai.

 

Tad eisime vėl pas kitą ortopedą ir mėginsime sugudrauti, o kaip pagudrausime ir ar mums pasisekė - papasakosime sekančiame pasakojime.

Viltytė padeda savo sesytei (pusseserei) užpūsti 4 mėnesio žvakutes

Viltytė labai myli savo sesytę ir ja su niekuo nenori dalintis :)

 

Šia diena esame labai laimingi, džiaugiamės Viltytės gražia kalba ir jos gebėjimais, laukiame tos dienos, kai pasivysime savo bendraamžius ir dukrytė galės lakstyti po kiemą su vaikučiais.

 

Viltė Kamilė ir mamytė Jolita

 

15. Sep 2012, 15:47

Dekui 😀

15. Sep 2012, 15:47

beliko sulaikti, kad Vilte pradetu vaikscioti 😀

15. Sep 2012, 12:34

🤗 🌷

15. Sep 2012, 11:51

😍 oj laukiame i toliau is jusu geru naujienu 👍

15. Sep 2012, 10:12

smagios naujienos 🌷 🌷

15. Sep 2012, 10:00

smagu skaityti geras naujienas 😍

15. Sep 2012, 07:55

🌷 🌷 🌷

15. Sep 2012, 07:51

Sekmes didziausios jums 😉 smagu girdeti, kad eina viskas tik geryn 😀 o anam ortopedui as vis tiek ka nors uzsakyciau!! kas per gyd.?!! butinai kreipkites pas kita 😉