Vis dėlto važiuojam toliau!

Vis dėlto važiuojam toliau!

28. May 2014, 12:16

Kai jau maniau, kad tam kartui patirtimi pasidalinau http://www.mamyciuklubas.lt/vaikas/sudetingoji-puoduko-abecele-31795/ ir kol kas pratinimosi prie puoduko procesas sustabdytas, mano mergina pateikė man siurprizą:

Protingi dėdės ir tetos sako, kad puodukas neturi tapti žaislu. Tiesą sakant ir aš taip manau. Dėl šios priežąsties mūsų puodelis stovi vonioje už uždarų durų. Mergina sėkmingai visą turtą krauna į sauskelnes ir tik ryte, jei spėjam, pasinaudojam karalienės sostu :) Dieną aš jos nekankinu, pasiprašyt nemoka tai ir nesodinu - negaudau gėrybių. Ir kągi.. vieną mielą dieną mama priiminėjo vonios procedūras (kadangi dienomis namie karaliaujame dviese, tad teko palikt duris atidarytas, kad mažoji princesė galėtų patikrint ką mama veikia). Taigi "tikrintoja" įsliūkino į vonią, paėmė savo sostą, ištiesė man. Hm.. pamaniau - pabandom. Didžiausiai mano nuostabai ir dar didesniam džiaugsmui mergina atliko mažąjį reikalą ir visa apsipatenkinus stryktelėjo nuo sosto :)

Taigi.. dabar turiu dilemą - kur laikyti sostą :) Kambaryje tikėtina jis taps žaislu.. vonioje - durų atidarytų taip pat nelaikysi (visokia chemija spintelėse sudėta ir šiaip.. nehigieniška kažkaip :) ).. 

Patebėjau ir rimto reikalo atlikinėjimo ypatumus. Tai dažniausia vyksta vienoje arba kitoje vietoje - pritūpus kampe prie šaldytuvo arba palindus po stalu :)

Taigi taigi.. gal laikas rimčiau užsiimti puoduko reikalais.. Kaip tik ir sauskelnes - kelnaites nusipirkom, bus patogiau numaut/užmaut po puodo reikalų..

Laukia rimtas darbas :)

20140528124630-80519.jpg