Visi drauge mes - neišskiriamieji!

Visi drauge mes - neišskiriamieji!

03. May 2013, 07:00

Visi drauge mes - neišskiriamieji. Mūsų tėtukas daug dirba šiltuoju sezonu, tad daugiausia laiko drauge praleidžiame žiemos šaltomis dienomis ir vakarais.

 

Pasiruošiame vaisių stalą, kiekvienas išsirenkame po du patiekalus, skanėstus ar užkandį, įsijungiame šeimyninį filmą ir žiūrime.

 

Šiltuoju sezonu - vasarą tėvelis, grįžęs po darbų, puola kuopti kiemą, tvarkyti malkas kitam kūrenimo sezonui, taip pat ir mes su mergaitėmis - 3,5 metų Auguste ir 8,5 mėnesių Alvita padedame.

 

Dičkė padeda tėtukui, paduoda po malką, atneša, jei ko paprašo, o mažiuke su manim į daržus keliauja. Pasilaistome šiltnamį, pakapstome žemes, o vėliau vakarėjant, suėedame vakarieniauti įsirengtoje oloje - pavėsinėje.

 

Svajojame apie karštus orus ir savaitgalius, kada galėsime lakstyti pusplikiai savo kieme, maudytis kubile, mėgautis šašlykais, kepsniais ar žuvimi ant laužo. Galėsime skinti savas daržoves iš šiltnamio ir mėgautis vakarėjančios saulės spinduliais :)

 

Živilė

 

Šeimos dienos konkursas: Kaip mes kartu leidžiame laisvalaikį

DOVANOS

 

Konkursą rengiame kartu su mūsų draugais - mokyklėle visai šeimai „Strazdanėlės“, kuri 2 šeimoms dovanoja kvietimus į savo jubiliejinį koncertą „Skambantys linkėjimai“!

Jis vyks gegužės 18 d., 18 val. Šv.Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje!

 {smallpic:1}

https://www.facebook.com/events/460161204059048/