Visos mano svajonės išsipildė!

Visos mano svajonės išsipildė!

15. Nov 2012, 09:33

Sveikos, seniai berašiau, kaip sekasi mūsų dukrytei augti ir tobulėti. Praejo apie pora mėnesių po mūsų paskutinio pasakojimo. Per tą laiką Viltė pradėjo lankyti lopšelį, į kurį eina labai noriai.

 

Žinoma, piet7 dar nemiega darželyje, bet gera pradžia - pusė darbo.

Dar viena gera žinia yra ta, kad prieš daugiau nei savaitę mano dukra pradėjo drąsiai žengti per grindis. Dabar jau nebereikia jos nešioti ar vedžioti. Ji tapo savarankiška mergaitė ir net nebenori, kad duotumėme jai rankytę. 

 

Kaip minėjau paskutiniame straipsnelyje, tai buvo mano svajonė, kuri pagaliau išsipildė.

 

Ir šiandieną pagalvojau, kiek mums teko su dukryte iškentėti ir tikrai, manau, buvo verta. Jei kas pasi8lytų eiti iš naujo tuos visus ašarų ir kančios kelius. Eičiau nedvejodama. Vien del savo dukrytės ir jos pastangų pasiryžčiau. Juk aš su tėveliu tik pergyvenau, o ką teko per tuos metelius vaikui ištverti, būtų nesąžininga jos atžvilgiu, jei nebesutikčiau pakartoti to paties kelio.

 

Gruodžio 10 d. važiuosime į Vilniaus Santariškių klinikas pasirodyti neurologei ir sausio mėnesį gulsimės į ligoninę išsamesniems kasmetiniams tyrimams. Nekantrauju, kada ateis ta diena, kai galėsime pasigirti neurologei, kad jau vaikštome, juk ji dar to nežino ir už mus pergyvena tarsi už savo vaiką.

 

Lankomės pas logopedę, kuri mus nudžiugino gera žinia. Viltė savo kalba jau aplenkė kai kuriuos trimečius vaikučius ir toliau tobulėjame.

 

Rodos, tik neseniai, dar vasarą nemokėjome normaliai kalbėti, vaikščioti, o atėjus rudeniui pasipylė pluokštė staigmenų. Ne veltui aš tikiu, kad po juodos nakties visuomet ateina šviesus ir saulėtas rytas. Pagaliau, pagaliau mes to saulėto ryto sulaukėme!

 

Pirmoji mėlyn4 ant žanduko, prasidėjus vaikščiojimo maratonui:

 

Norėčiau padėkoti visam Mamyčių klubui, kad kartu su manimi liūdėjote ir džiaugėtės mūsų laimėmis ir nelaimėmis. Jūs man padėjote ištverti sunkiausias akimirkas ir šiandieną aš galiu džiaugtis su jumis, kad VISOS MANO SVAJONĖS IŠSIPILDĖ...

 

AČIŪ jums :)

Be galo laiminga mama Jolita ir dukrytė Viltė Kamilė

18. Nov 2012, 13:07

Kaip gera tai skaityti! 🌷 🌷 🌷

16. Nov 2012, 09:01

Labai aciu uz grazius zodelius bei palinkejimus 😀 Odeta, tikrai reikia pradeti svajoti apie dar ka nors 😀 , kad svajones galetu pildytis 😀

rugpjutis rugpjutis 15. Nov 2012, 20:44

🤗 🤗 🤗 🤗 🌷 🌷saunuoles judvi sekmes jums merginos jug gyvenimas duotas kad zmogaus svajones pildytusi 😘

15. Nov 2012, 18:58

labai del jusu dziaugiuosi, toki pasiekimai tik yrodo kad esate labai stiprios. sekmes kuo didziausios jums toliau gyvenime 🌷 🌷

jaldija jaldija 15. Nov 2012, 15:13

Šaunuolė mergytė, sėkmės jums ir toliau 🌷 Įdėjot daug pastangų, todėl ir sulaukėt tiek šaunių naujienų 👍

15. Nov 2012, 14:30

Kaip gera buvo skaityti 😀 Džiaugiuosi už jūsų visą šeimyną 😉 Sėkmės ir toliau Viltei Kamilei 🌷

15. Nov 2012, 14:13

Jolita, džiaugiuosi kartu su Jūsų šeima. 🌷 🌷 Tikrai stebuklų šiame gyvenime būna ir jų bus dar tik daugiau ir daugiau. Ir nesakyk kad jau visos svajonės išsipildė, susigalvok naujų svajonių, kad Viltytės pažanga tik dar labiau padidėtų 😉 🌷 🌷

15. Nov 2012, 13:37

labai smagu girdeti tokias geras nuojienas😀 saunuole Vilte - Kamile 🌷