Kaip išsirinkti moterišką pavasarinę striukę?

Kaip išsirinkti moterišką pavasarinę striukę?

26. Mar 09:32 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šiandien striukių pasirinkimas toks platus, kad išsirinkti gali būti nelengva. Skirtingi prekės ženklai, daugybė stiliaus idėjų, platus spalvų ir medžiagų pasirinkimas bei skirtingos kainos. Todėl pateiksime Jums šiandien šiek tiek patarimų, kurie, tikime, padės apsispręsti.

Jūsų lūkesčiai ir gyvenimo būdas

Prieš pirkdamos moterišką striukę, pagalvokite apie tai, ko iš jos tikitės. Tikrai taip – juk kiekvienam drabužiui turite kažkokius reikalavimus, lūkesčius, tiesa? Pavyzdžiui, žieminė pūkinė striukė turėtų būti šilta ir ilga, ypač, jeigu daug laiko praleidžiate lauke. Tačiau, jeigu dažniausiai vairuojate ir lauke beveik nebūnate, puikiai tiktų ir trumpa, madinga, ne per šilta striukė, teisingai? Tas pats galioja ir renkantis pavasarinę striukę. Jeigu norisi didesnės apsaugos nuo vėjo, vertėtų rinktis vėjui nepralaidžią striukę. Jeigu Jums dažnai būna šilta – puikiai tiks ir itin plonos pavasarinės striukės moterims.

Žygio striukės – mėgstantiems judėjimą

Labai vertinamos yra žygio striukės, kurios užtikrina puikų oro pralaidumą net tuomet, kai intensyviai judate. Puikiai tiks ne tik į žygius, tačiau ir tada, kai norėsite aktyviai mėgautis grynu oru, o gal net sugalvosite pasportuoti. Žygio striukės puikiai apsaugo nuo lietaus.

Nepamirškite sluoksniavimo

Ar Jums tikrai reikia trijų skirtingo storio striukų ar užtenka vienos, bet kokybiškos? Užtenka vienos striukės, kuri puikiai tiks sluoksniavimui ir viskas bus išspręsta. Šiltas audinys po striuke puikiai tiks vėsesnėmis dienomis, o štai šiltu oru po striuke užteks plono sluoksnio – marškinėlių ar palaidinės. Svarbiausia, jog striukė būtų kokybiška, patvari ir pralaidi orui.

Svarbus elementas – spalva ir stilius

Moteriškos pavasarinės striukės turi būti ne tik patogios, bet ir gražios, tiesa? Todėl svarbu atkreipti dėmesį į spalvą, kuri Jums tinka. Dalis moterų žino, kurios spalvos joms tikrai netinka ir jų vengia. Todėl, jeigu ir Jūs žinote, kuri spalva yra tikrai „Jūsų“, tuomet ją ir griebkite. Ji atrodys ne tik gražiai, bet dar ir paryškins Jūsų privalumus, veido bruožus.

Tas pats aktualu ir dėl striukės stiliaus, pasiuvimo – rinkitės Jūsų figūrai labiausiai tinkančią striukę. Nepamirškite atsižvelgti ir į tai, koks stilius Jums prie širdies – klasika ar sportinis/laisvalaikio?

O gal berankovės pavasarinės striukės moterims?

Taip, liemenės – išties populiarus pasirinkimas, kurį vertina skirtingo amžiaus moterys. Puikiai tinka įvairaus stiliaus mėgėjoms. Berankovės striukės suteikia unikalų, stilingą įvaizdį. Jos gali būti įvairių formų, spalvų. Dar svarbiau tai, jog jos yra itin patogios, mat suteikia daug laisvės mūsų rankoms. Tinka įvairiems figūros tipams bei skirtingiems stiliams, todėl galima sakyti, jog jos išties universalios.

Išsirinkti pavasarinę striukę bus kur kas lengviau, jeigu atsakysite sau į klausimą apie savo poreikius bei lūkesčius. Linkime išsirinkti patogią, gražią ir Jums puikiai tinkančią bei patinkančią striukę.

Straipsnis remiamas