KOMENTARŲ konkursas: Pasidalink Rugsėjo 1-osios įspūdžiais ir laimėk kuprinę!

KOMENTARŲ konkursas: Pasidalink Rugsėjo 1-osios įspūdžiais ir laimėk kuprinę!

02. Sep 2016, 11:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

RYTOJ - rugsėjo 1-oji - ypatinga diena visiems mokyklinukams ir, aišku, darželinukams. Vaikučiai neš gėlių savo auklėtojoms, susitiks savo bendraklasius, darželio grupės draugus. Smagu!

Komentaruose pasidalinkite viena ar keliomis nuotraukomis iš vaikučio rugsėjo pirmosios šventės ir, žinoma, įspūdžiais. Nesvarbu, ar tavo vaikutis pradeda lankyti darželį, ar jau lanko, ar pirmąkart sės į pirmokėlio suolą ar jau nebe pirmus metus lanko mokyklą - papasakok, kuo įsimintina ir ypatinga buvo ši diena - Tau ir tavo vaikui.

PRIZAS

Prekybos tinklas "Senukai” dovanoja TIGER kuprines. Tai viena garsiausių kuprinių gamintojų, jos šūkis – ERGONOMIŠKA, PATIKIMA, PRAKTIŠKA.

20160811162909-51265.jpg

Kuprinėss:

  • itin lengvos
  • ergonominės (standi ergonominė nugarėlė pripildyta specialiomis putomis)
  • atsparios vandeniui
  • talpios
  • stilingos
  • kiekviena kuprinės dalis turi atšvaitus.

Asortimente yra kuprinių, pritaikytų pagal amžių – nuo darželinukų iki studentų; dosniai iliustruotos animaciniais personažais mažyliams arba subtiliai dekoruotos, labiau tinkamos vyresniems moksleiviams.

Rugsėjo 5 d. rinksime net kelis laimėtojus, kuriems atiteks po puikią TIGER kuprinę!

sraigiukas sraigiukas 04. Sep 2016, 22:58

Iš vakaro susidėję rūbus, tiek saulėtam, tiek šaltam orui, susiruošėme miegoti. Mildutė ilgai negalėjo užmigti, vis bijojo pramigt. Pažadėjus, kad tikrai tikrai pažadinsiu ir atsikelsime laiku, užmigo.
Rytą pažadinta atsibudo greit, pati be priminimo nubėgo praustis ir valytis dantų, tada pusryčiai ir pasipuošę iškeliavome į mokyklą.
mokykla arti namų, vos už vieno namo, tad streso stovint kamšyje išvengėme 😀

Atėjus į papuoštą klasę pasitiko mokytoja, paspaudė ranką ir pasiūlė sėstis kur yra laisvų vietų. Tad Mildutė pirmą dieną sėdėjo su geriausia drauge iš darželio.
Atėjo aštuntokai ir 8.45 paėmę pirmokėlius už rankos išsivedė į mokyklos kiemą, kur laukė šventiniai sveikinimai ir tūkstančių veidukų foto. Fotografavo nuo mokyklos stogo ir drono pagalba.
Grįžus į klasę mokytoja labai gražiai pasveikino pirmokėlius, net ašarą nubraukiau. Tuomet vaikai gavo pirmoko pasą ir piešė savo delniukus lentoje. Mokytojai palinkėjus auksinės sveikatos vaikams ir tėveliams, vaikai gavo po obuolį.
Tuomet lėkėme į darželį pasveikinti sesės auklėtojos ir padūkti ant batuto. Pasveikinę auklėtoją, lėkėme į žaidimų kambarį Euroopa, kur vaikučių laukė linksmoji Kakė Makė. Padūkę su Kakę Makę, dar pažaidėme šiek tiek ir važaiavome pietauti į Jurgį ir Drakoną. O Akropolyje pasirodo irgi daug veiklos mažiesiems, tad papietavę grįžome į pagrindinę aikštę, gavome pasą, tada nusifotografavome, mergaitės buvo pasvertos, patikrintos akytės, paspaortavo, atsakė į policininkės klausimus ir parodė kaip reikia valyti dantukus.
Iki pilnos laimės trūko tik tortuko valgymo su močiute ir seneliu. Tad nuvykome pas močiute su tortuku. Nuo senelių Mildutė gavo dovanų kėdę prie mokyklinio stalo ir išsvajotą Aną, kur galima pakeisti suknelę, bei knygutę "Katinėlis Juodis ir gimtadienio dovana mamytei ir tėveliui ". Grįžome namo ir paguldytos migoti mergytės greit užmigo...
P.S. nemoku įkelti daugiau nei vieną nuotrauką 😀

saulelydis123 saulelydis123 04. Sep 2016, 15:44

Rugsejo 1oji. Ypatinga diena,kurios mano vaikai labai labai lauke. Salomeja savo mokytojai ta proga ir atviruka nupiese, uzrase. Mums ta diena prasidejo su nekantriu dziugesiu,kada vel sutiksim savo pasiilgtas mokytojas,aukletojas ir .... su puokste spalvingu balionu- tarsi simboliu,kad visi mokslo metai butu sparnuoti ir spalvingi,pilni siekiu ir svajoniu. Kuo ypatinga mums si rugsejo 1oji? Silvestras jau priesmokyklinukas -nauja mokytoja,nauja grupe.Agne-penktoke,taipogi viskas nauja ir laukiama su jauduliu(gaila ,kad nuotraukos nera,nes mokosi kitoj mokykloj ir niekas nenufotografavo).Siemet jau 3vaikai lankys tiek Dailes mokykla,tiek popchora PERLIUKAS -Salomeja, Silvestras ir Doroteja. Ir si rugsejo 1oji ypatinga ir tuo,kaip ir kiekvienais metais - apkabinti pasiilgta mokytoja, per vasara nematytus draugus ir siekis augti, ismokti vis daugiau nauju dalyku. SPARNUOTU visiems mokslo metu!

Gintarep Gintarep 04. Sep 2016, 14:29

Rugsėjo 1-oji, mums nuostabi šeimos šventė. Net darželio laikais, mes ją šventėme. Šventėme ne pergrūstose kavinėse, kuriose tai dienai dar ir kainelės būna užkeltos, bet namuose arba šeimai brangiose vietose. Tad, nenusikelkime į praeitį, o gyvenkime šįmete švente.
Pasidžiaugsiu, kad šiai dienai galėjau jai supinti kaseles taip, kaip aš noriu, o ne pagal reikalavimus. Šokiams ir koncertams būna specialūs reikalavimai, tad savo hobio ir netenka realizuoti, o eilinėmis dienomis, mano savarankiškoji panelė tai daro PATI.
Sudalyvavome mokyklos oficialiose dalyse, kuri buvo tikrai ne nuobodi ir tikrai nevarginanti.
Ir maloniausia dalis: susitikimas su mėgiama, mylima mokytoja ir žinoma, draugais, su kuriais jau koncerto metu buvo pasidžiaugta vasaros nuotykiais.
Vėliau važiavome į darželį susitikti su auklėtoja, kurią Birutė be galo mylėjo ir noriai eidavo į darželį bei auklyte. Kaip buvo gera išgirsti, kad :“ Mes jūsų laukėme, mes jautėme, kad jūs užsuksite“. Po tokių žodžių, jei dar neskraidėme, pradedame skraidyti iš laimės, jei po dviejų metų dar mes laukiamos, mus dar prisimena. Tai vadinasi, šis periodas buvo sėkmingas.
O dar laimingesnė tapo Birutė, kai sutiko SAVO draugytę, kurios nematė, kai išėjo iš darželio, nes mokyklos skirtingos. Ot, tos mamytės, kartu atėjo pasveikinti auklėtojos.
Vėliau nuvykome į kapines, pagerbti jau senokai išėjusius iš šio pasaulio, bet ne iš mūsų gyvenimo artimuosius, be kurių nebūtų mūsų.
Juk JIE lydėjo mane, į mano Rugsėjo 1-ąją, o vėliau su jais vykdavome pagerbti/padėkoti tų, kurie JUOS, jau dabar išėjusius, lydėjo į gyvenimą.
Pasidarėme ekskursiją po Vilniaus apylinkes, sudalyvavome koncerte, kaip to koncerto dalis...
Dar buvo vakarop suplanuota valgyti tortą su mamos pagamintais ledais, bet šios šventės herojė mašinoje užmigo, tai belieka perfrazuoti :“ Štai Birutė jau užmigo ir jos veikla jau baigta“.

floryte floryte 03. Sep 2016, 19:17 floryte

atsiprašau, įkėlė 2 kartus. Mano kompiuteris toks energingas...

floryte floryte 03. Sep 2016, 19:12

Antri metai, kaip Augustė keliauja į darželį, tačiau jaudulys - kaip pirmąkart. Tiek mamai, tiek Augustei😀. Dar mažos Augustės rankytės vos išlaiko kardelių puokštę, o akytės nekantriai ieško žmogaus-auklėtojos, kuriai skirtos šios gėlės. Auklėtoja net man, mamai, paliko tokį įspūdį, jog pagalvojau, kad ji panaši į kažkokią mergaitę iš knygos vaikams - su šelmiškomis strazdanėlėmis, atvira šypsena ir plačiomis akimis. Augustė akimirksniu patikėjo jos nuoširdumu. Darželio kieme - darželio bendruomenės sveikinimai, balionai, žaidimai ir nedrąsus Augustės bandymas paimti už rankos nepažįstamą mergaitę, bendram žaidimui...Ko gero skaniausias Barnis, per trejus Augustės gyvenimo metus, suvalgytas darželio kieme, paduotas auklėtojos😀. O jau čiuožynių, supynių, namelių smagumas! Viskas čia pat, pirmą šventės dieną, naujame kolektyve - ir konkurencija dėl atrakcijų, ir bandymas susirasti draugę. Barčių sriuba pietums tądien darželyje buvo velnioniškai skani, suvalgyta savarankiškai, o šnicelis darželyje - išties vertas pagyrimo - net mamai nusišypsojo laimė jo paskanauti😃. Šventės įspūdžiai greit prilenkė Augustės galvytę (namie retai miegančią pietukų) prie Mikės Pūkuotuko paveikslėliu padabintos darželio pagalvės! Tobula, tiesiog tobula rugsėjo 1-oji Augustei naujame darželyje! Mama tokia pat laiminga, nes nuo namų iki darželio - 1 minutė kelio, darželis mūsų namų kaimynystėje😀. Auklėtojoms prisakyta akylai saugoti: kad neparbėgtų pas savo draugą Pilkį (šunį) namo, arba - neparsivestų visos savo grupės - 20 vnt. į savo kambarį pažaisti😃.😀

jaldija jaldija 03. Sep 2016, 10:33

Rugsėjo pirmoji mums ypatinga diena. Galėčiau ją sulyginti su gimtadieniais ir Kalėdom.Tai ne tik visuotinė šventė, tai ir mūsų šeimos šventė. Jau daugiau nei vienuolika metų ji švenčiama mūsų namuose.
Kiekvieni metai: dar daugiau lūkesčių, dar daugiau darbo, dar daugiau atsakomybės…
Bet visi jie ypatingi - ar pirma klasė, ar ketvirta, ar net vienuolikta - tai metai, kurie nesugrįš, tos akimirkos nebepasikartos.
Žiūrėdama į savo vienuoliktoką dar labiau graudinuosi, juk kitais metais jis bus abiturientas. Jau beveik suaugęs, pasiruošęs žengti lemiamą žingsnį savo ateities link.
O mažasis - paskutinieji metai pradinėje. Jau ketvirtokas. Ir vėl graudulys užlieja širdį. Ir jis - mūsų mažulėlis, šiemet užbaigs dar vieną etapą.
Norime, kad prisiminimai apie šią dieną išliktų vaikų atmintyse, kad juos nusineštų į savo būsimas šeimas.
Labai patiko septyniolikmečio sūnaus žodžiai (ištarti ne man, bet draugams): “aš noriu pabūti su šeima, kiek man čia beliko tų rugsėjo pirmųjų.” Iš ties tai taip paglosto širdį, pagalvoji, kad ko gero iš tiesų turi prasmę tai ką darome…
Kol visi buvo pasinėrę į masinį apsipirkinėjimą mokyklai, mes buvome pasinėrę į apmąstymus, ką įdomaus ir įsimintino nuveikti šią ypatingą dieną. Kaip nustebinti savo mokinukus, kad jų veiduose nušvistų šypsena, akys išsiplėstų iš nuostabos, kad kartu praleistas laikas būtų smagus.
Rytas prasidėjo nuo tradicinės mažutės buitinės fotosesijos. Negaliu neįamžinti savo mokinukų.
Mokinukai iškeliauja į mokyklas, žinome, kad susirinksime prie šventinio pietų stalo. Būtinai namuose, kartu visa šeima.Nesinori tokio man brangaus laiko su šeima praleisti perpildytose kavinukėse, pilnose šurmulio. Noriu kiekvieną vaikų įspūdį iš mokyklos išgirsti, įsidėmėti, įsidėti į širdį…
Noriu, kad mūsų palinkėjimai nepasiklystų triukšmingoje aplinkoje.
Įvairiomis progomis keliame taures. Mūsų vaikai gavo pakelti ir išgerti po išminties taurę.
Taurėse buvo linksmi ir įdomūs klausimai, abiems vienodi. Ir bandant atsakyti į juos tiek ketvirtokui, tiek vienuoliktokui gerokai teko pasukti galveles.
Atsakinėjant į klausimus gavome gerą juoko dozę visi, nes tiek šmaikščių ir orginalių, bet ne visada teisingų, atsakymų mokinukai pateikė.
Be dovanėlių ir staigmenėlių neapseiname. Traukiame laimingus loterijų bilietus, Džiaugiamės dovanotais bilietais į pramogų parką. Mokomės važinėtis riedžiu.Ir leidžiame į dangų savo svajones...
http://www.mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/mokinuku-kasdienybe-rugsejo-pirmoji-45833/

ODISEJAaa ODISEJAaa 02. Sep 2016, 19:44

Pas mus darželyje nebūna jokios šventės. Rugsėjo 1-oji lyg į šventę -paprastai .... Vietoj to,kad tiesiog išleistume Vismantę su autobusiuku darželin,mes važiuojame patys lyg į šventę su gėlėmis ir pasipuošę. Tai mūsų paskutiniai metai,Vismantė dabar skaitosi priešmokiklinukė,nors grupė tapati. 😀😀😀🌷 Diena graži,šventiška ir linksma svarbiausia.

kodelcia kodelcia 02. Sep 2016, 19:01 edicike

Neįtikėtinas jūsų vaikiukų panašumas į jus ir jūsų brolį. Tiesa, aš ir jau kelinti metai pagaunu save po Rugsėjo 1-osios ieškanti panašumų tarp savęs ir sūnelio ☺

V&A mamytė V&A mamytė 02. Sep 2016, 15:01 edicike

Nuostabi idėja nufotografuoti vaikus, net aprengti panašiais rūbais, kaip mamytės. Gaila aš neturiu pirmosios darželyje dienos nuotraukos ❤
Labai gražus prisiminimas jūsų vaikams.

V&A mamytė V&A mamytė 02. Sep 2016, 14:30 edicike

Wau, kokia graži jūsų diena ❤ Šaunuolė mamytė

Dovileab Dovileab 02. Sep 2016, 13:42

Buvo nuostabi diena 😀! Nors Rugsėjo 1-ąją dar nekeliavom į darželį, tačiau tėtis iš darbo grįžo su gėlyte ir pasveikino būsimą darželinukę 😀. Keliavom į koncertą, klausėm gražių dainų, šokom, žaidėm su balionais. Mažajai įspūdžių tikrai užteko 😀!

V&A mamytė V&A mamytė 01. Sep 2016, 23:46

Rugsėjo 1-mosios dienos pabaiga. Tuoj vidurnaktis, vaikai saldžiai pavargę nuo įspūdžių jau miega, o aš kupina euforijos, džiaugsmo polėkio skubu besimerkiančiomis akimis pasidalinti šiandienos įspūdžiais.
Mano vaikai yra tie, kuriems namie geriau nei mokykloje ar darželyje ☺ Klausimai: "Ar jau pasiruošei mokyklai/darželiui", "Ar lauki mokyklos", "Tu būsi pirmokas"ir pan. kėlė norą keisti pokalbio temą.
Iš štai, šiandieną mano vaikai laimingi laimingi, matyt aš labiau stresavau už juos. Galiu įvertinti - nuostabi, įsimintina mūsų rugsėjo 1-moji, nes mano berniukas jau pirmokas.
Žavingas spektakliukas mokyklos kieme, mokantis pirmokus bėgioti po koridorius, pasižadėti neruošti pamokų, neklausyti mokytojos - sukėlė daug juoko vaikams ir tėveliams. Pirmoji pamoka, ir užduotis pasirašyti savo vardą (kaip lengva) bet.... tai reikia parašyti užsidėjus lapą ant kaktos (to pasekoje, mokytojos žaismingas paaiškinimas, kad svarbu bandei, stengeisi, kad mokykloje bus nesėkmių, neviskas visiems pavyks tobulai, bet ne tai esmė, esmė noras mėginti, daryti). Laiškas nuo pelėdos, kuri į klasę atsiuntė mokintis pelėdžiuką (o jis nedrasus, bailus, nieko nemokantis - drasiau kai ne vienas toks jautiesi ar ne 😀
Su plačia šypsena palikę klasę visa šeima traukiame į kavinukę. Ten sėdėdami nusprendžiame nuvykti į Akropolio organizuojamą šventę. Pasipuošę pas Elzą, nuskubėjome pasidaryti pasų (policininkai svėrė, matavo ūgį, teko atsakyti į klausimus apie saugų eismą - už tai daug dovanėlių ir gale pasas su nuotrauka atminčiai) bei didžiulis tortas - mokyklos lenta 😀 (kad neliktų ant ko rašyti 😃)
O grįžus, įsijungus kompiuterį gauname dar vieną dovaną - laimėjome savaitgalį Jūrmaloje. AČIŪ, Mamyčių klubui! Namuose triukšmas, laimė, būsimos kelionės diskusijos.
Dar išbandome pasidovanotą rugsėjo 1-mosios proga žaidimą "Dobbel" - šeimos susiliejimas, bendrumas, juokas žaidžiant.
Ir kaip užmigti, kai visa šeima per dieną išgyvenome tiek gražių akimirkų? Ir jokio streso, nerimo kaip nebūta.
Su plačia šypsena pasitinku rugsėjo 2-trają. ❤

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Sep 2016, 18:00

Kaip smagu - kokie jūs visi gražūs. Laukiame laukiame daugiau nuotraukų 😀

lina_baj lina_baj 01. Sep 2016, 16:16

Oi, neprikabino nuotraukų

lina_baj lina_baj 01. Sep 2016, 16:06

Mūsų pirmoji rugsėjo 1-oji mokykloje. Rokas ėjo su plačiausia šypsena, kuri niekaip nenyko nuo veido. O grįžęs sakė: "Tai ryt jau tikrai eisiu į mokyklą mokytis? Valio!!!" Teko ir man po 15 metų pertraukos pasėdėti mokyklos suole. O pasiutėlė Urtė su kardeliu didesniu už save irgi nužygiavo švęsti į darželį savo pirmą rugsėjo 1-ąją. Kiek jaudulio tėveliams - sunku net nusakyti 😀 Bet - viskas dar tik prieš akis 😉

kodelcia kodelcia 01. Sep 2016, 14:45

Mes jau trečius metus Rugsėjo 1-osios laukiam su džiugiu nerimu. Šiemet Deimantukas jau paskutinį kart pravėrė darželio grupės duris. Grupėje jis jau vienas iš vyresnių ir beveik kaip namie. Mylimos mokytojos tos pačios, draugai vieni - nauji, kiti yra pažįstami iš anksčiau. Tradiįkai nusifotografuojame prieš šventę ir jos metu

neri neri 01. Sep 2016, 14:24

Mūsų Ievai nuskambėjo jau antrasis mokyklos skambutis ,šiemet šventė praėjo be nuotykių ,puikus oras ,jau pažįstami draugai ir mokytoja ,ta pati klasė ,bet jauduliukas vis vien yra .

Loreta_K Loreta_K 01. Sep 2016, 11:30

Sveikiname su rugsėjo pirmąja! Mūsų Gediminui ši rugsėjo pirmoji yra pirma mokykloje. Sūnus su nekantrumu labai laukė šiandienos, o šiandien taip nekantravo, kad pats atsikėlė 5 valandą ryto ir nebegalėjo užmigti. Rugsėjo pirmosios šventė mokykloje praėjo sklandžiai , ėjome visa šeima, šventė buvo labai graži, Gediminas mokytojai padovanojo gėlių, kurias vakar pats išrinko ir nupirko, dovanų gavo pirmoko pasą, kuriuo labai džiaugiasi ir visiems rodo. Namuose dar mūsų laukia šventė, orkaitėje kepa obuolių pyragas ir laukiame atvykstančių svečių, kurie pasveikins mūsų pirmokėlį!

Solveiga25 Solveiga25 01. Sep 2016, 11:25

Rugsėjo 1-oji diena mūsų šeimai įsimintina tuom, kad mūsų pirmasis mažylis Matukas šią dieną pradėjo mažyčiais žingsniais žengti į darželį! 😉 tai be galo svarbi šventė mažiesiems ir ją reikia švęsti su gražiomis tradicijomis. Mes savo mažąjį darželinuką pasitiksime su jo skaniaisiais mamytės keptais keksiukais ir dovanėle ! 😀 Matukas nuotraukoje jau pasiruošęs su gėlytėmis keliauti į darželį !😉