Homeopatė atsako į jūsų klausimus

Homeopatė atsako į jūsų klausimus

11. Feb 2016, 08:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jei turite klausimų homeopatei, mitybos mokslo ir sveikos gyvensenos specialistei  Deimantei Rapalytei, rašykite: redakcija@mamyciuklubas.lt

Indrė klausia: 

Mano dukrytei 5 metai. Esant šaltajam sezonui ima kosčioti, dažniausiai kartu su kosuliu seka ir gerklės skausmas, kartais net antibiotikų prireikia, ir taip kasmet kartojasi. Kaip galiu jai padėti?

Homeopatė atsako:

Būtinai reikėtų sustiprinti imuninę sistemą, tam tinka homeopatinis preparatas Engystol. Žinoma, geriausia būtų apsilankyti pas kvalifikuotą homeopatą, taip būtų galima daugiau sužinoti apie vaikučio problemas ir pritaikyti efektyviausius homeopatinius vaistukus.

Sonata klausia: 

Ar gali homeopatija padėti itin neramiam vaikui? Mano sūnui 4 m. Na jis būna kartais labai agresyvus ir piktas bei hiperaktyvus - visur lekia, nenustygsta vietoje, sunku ramiai pasisodinti ir pakalbėti. Nekoncentruoja dėmesio. Ką daryti, lauksiu patarimų.

Homeopatė atsako:

Šioje situacijoje būtina individuali homeopato konsultacija, nes šiai problemai spręsti yra begalė homeopatinių vaistų ir taip paparastai nustatyti, kurį taikyti, neįmanoma. Taip pat galite išbandyti Bacho žiedų esencijas: Chestnut Bud, Impatients, Scleranthus ir White Chestnut kombinaciją.

Ekspertai

Deimantė Rapalytė

Homeopatė, mitybos mokslo ir sveikos gyvensenos specialistė
Deimantė Rapalytė in-vecaku-skola