Būsimoji pirmokėlė - Viltė

Būsimoji pirmokėlė - Viltė

23. Aug 2020, 20:41 epaskeviciene epaskeviciene

Labai džiugu dalyvauti šiame projekte jau antrąjį kartą. Dalyvavome kai Viltė pradėjo lankyti darželį ir štai sugrįžome po 3 - ejų metų besiruošiant į pirmąją klasę. Mūsų mergaitė į pirmąją klasę žengia būdama šešerių metukų. Toks buvo mūsų šeimos sprendimas. Geras jis ar blogas matysime mokslo metų eigoje, tačiau ir Viltė ir mes esame nusiteikę pozityviai ir tikime, kad viskas bus gerai :)

Viltė nėra labai drąsi, komunikabili, tačiau labai pareiginga ir atsakinga. Priešmokyklinės grupės mokytoja mus vis drąsino. Jos teigimu Viltė yra pasirengusi žengti į pirmąją klasę. Ji stropi, puikiai geba susikaupti ir parengtas užduotis atlieka skrupulingai. Klasėje Viltė ne viena bus šešiametė. Be jos bus dar keli vaikai.Ji mėgsta piešti, konstruoti ir žaisti su lėlėmis. Smagiausi žaidimai lauke, todėl džiaugiasi paskutinėmis atostogų dienomis ir vis dar puikiai orais :)

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 24. Aug 2020, 09:43

Mielosios, pagrindinė nuotrauka turi būti HORIZONTALI, jei norite, kad puslapio sistema jos neapverstų arba gali išvis neįsikelti. Tad pasistenkite rasti bent vieną tokią foto

floryte floryte 23. Aug 2020, 22:15

Sėkmės pirmokėlei Viltei mokykloje!?