Clementoni nagų priežiūros rinkinys - mergaičių džiaugsmas!

Clementoni nagų priežiūros rinkinys - mergaičių džiaugsmas!

02. Dec 2020, 12:00 RenataŪselienė RenataŪselienė

Clementoni gamintojas mums tikrai ne naujiena.

Pernai Gabrielė rašydama laišką Kalėdų Seneliui paprašė plaukų dažų. Na, nesistebiu, juk aš dažau plaukus. Ilgai paieškojus radau #clementoni plaukų dažymo rinkinį. Ot buvo laimės vaikui. Vienu paspaudimu plaukų juostelės mirgėjo visokiausiom spalvom.

Šis nagų priežiūros rinkinys pranoko mūsų lūkesčius. Turėjom patį smagiausią mergaitišką vakarą, kai net nereikėjo kelti kojos iš namų.

Kas sudaro šį nagų lakavaimo rinkinį?

Stovas, vėjelis, nagų lakai, dildė, lipdukai, blizgučiai.

Reikia dviejų AA elementų, kad veiktų vėjelis, kuris džiovina nagus arba "pieštukas", iš kurio purškiami blizgučiai.

Mergaitės gali pasijausti kaip tikro manikiūro metu. Žinote kas man labiausiai patiko? Nereikia laukti kol nagų lakas išdžiūs, yra vėjėlis, kuris atlieka šią funkciją, ir sumažėja tikimybė išsitepti rūbus, stalą ar kitą paviršių.

Leiskime mergaitėms pasijausti suaugusiomis bent laikinai. Kalėdos - stebuklų metas, lai kiekviena maža mergaite pasiverčia tikra nagų fėja.

Mes su Gabriele sakome didelį ačiū #clementoni.lt už galimybę abiem praleisti smagiai vakarą ir pasimėgauti moteriškomis procedūromis. Bijau, kad tai ne paskutinis šio gaminotjo daiktas mūsų namuose, nes peržvelgus jų gaminių lankstinuką kyla nors net ir man išmėginti kai kuriuos kitu rinkinukus.