Labas, Mokykla!

Labas, Mokykla!

02. Sep 2021, 09:48 ŽivilėŽi ŽivilėŽi

Valio, Labas! Pirmiausia, sveikinu sulaukus Rugsėjo 1-osios ir ją  išgyvenus! Sėkmingų ir džiugių naujų mokslo metų naujiesiems mokinukams ir jų tėveliams!

O mūsų šventė praėjo ramiai ir sklandžiai, didelei mano nuostabai. Sesė pažadino gan anksti, tad spėjome ir šventiškai blynų išsikepti, ir ramiai nuvažiuoti, ir džiugiai nukulniuoti iki mokyklos durų. Šventė vyko lauke, vėliau mokytoja nusivedė pirmai pamokai. Lydėti galėjo vienas iš tėvelių, kas buvo tikrai beprotiškai džiugu. Šiurpuliukai ėjo matant sėdintį Pirmagimį suole, atidžiai besiklausantį ir tuo pačiu tokį trapų. Gražu!

Na o pati bendruomenė didelė- 25 mokiniai. Turime draugą iš darželio, tas irgi nuteikė lengviau, abu rėmėsi viens į kitą. Informacijos apiebūsimą kasdienybę gavome dar labai mažai, dienų bėgyje vyks susirinkimas (vėlgi ne nuotolinis, džiugu!), tuomet aptarsim viską detaliau.

Šiąnakt kėliausi, berods, dešimt kartų pasižiūrėti ar žadintuvai nustatyti tikrai (taip, keli net....), ar tikrai tinkamos valandos, ar dar nepramiegojau. Matyt vakarykštis sukauptas stresas išeidinėjo. Ryte susiruošėm gan greit, sesutės dėka vėl žadintuvo neprireikė. Nors susiorientuoti aplinkoje buvo sunku visiems. Ir laukiam, kada grįš mūsų mokinys...

Sėkmės visiems!