Pirkiniai mokyklai – ką įsigijome

Pirkiniai mokyklai – ką įsigijome

12. Sep 2017, 10:02 Krisliukas Krisliukas

Atsiprašau, vis neparašau, kokias priemones įsigijome mokyklai.

Reikalingų priemonių sąrašą susiradau mokyklos puslapyje ir pagal tai beveik viską supirkome. Tiesa, visiškai neplanuotai. Vasarą vaikščiojom Vilniaus Akropolyje ir eidami pro Pegaso knygyną netyčia nusprendėm užsukti ir tiesiog apžiūrėti, pačiupinėti kuprines. Aišku, tuoj prie mūsų prišoko konsultantė. Ir jau nebepaleido gražiuoju. :)

Tad daug nesirinkdami, kur pigiau ir pan., ėmėm ir nupirkom Kasparui kuprinę. Jis pats išsirinko, kokia kurpinė jam tinka ir patinka. Kaina nemaža, bet pigesnių nebeieškojome.

Kadangi kuprinė buvo nupirkta, tai konsultantė įkalbėjo įsigyti ir kitų priemonių. Sąrašo su savimi neturėjau, bet maždaug prisiminiau, ko reikia. Be to, padėjo konsultantė. Taigi neplanuotai susipirkome beveik visas priemones, išskyrus akvarelę, guašą, teptukus, plastiliną ir popierių. Šias priemones nupirkau Maximoje per akciją.

20170912095145-55931.jpg

 

  • Brangiausiai kainavo kuprinė 69,99 eu.
  • Penalą ėmėm jau užpildytą, nors dabar rinkčiausi kitokį. Kainavo 18,99 eu.
  • Nupirkome du parkerius, nes taip buvo parašyta mokyklos puslapyje reikalingų priemonių sąraše. Vieną parkerį ėmėm Schneider firmos, kitą paprastesnį. Schneider kainavo berods apie 11 eu, kitas buvo pigesnis vienu ar dviem eurais.
  • Sąsiuviniai (10 vnt.), paprasti pieštukai 2 vnt., liniuotė, drožtukas kartu su trintuku, žirklės, pieštukai, pieštukiniai klijai, sąsiuvinių ir knygų aplankalai, sąsiuvinių dėklas, parkeriai ir rašalo kapsulės kainavo apie 34 eu.
  • Dovanų gavome spalvotą pieštuką. Jis atiteko sesei. :)

Mokykla turi savo uniformą. Tiksliau, dalį uniformos. Dar birželio pradžioje užsakėme megztuką ir kaklaraištį. Viskas kainavo 33 eurus.

Batukus mokyklai Kasparas turi. Tad nupirkau tik kelnytes. Jos kainavo su akcija 11 eurų. Kūno kultūros pamokoms aprangą Kasparas taip pat turi, tad įsigyti nieko nereikėjo. Tiesa, pirkau maišelį aprangai susidėti. Kainavo apie 3 eurus. Labai apsidžiaugiau, kad šiemet nebus privalomos šokių pamokos, tad ir aprangos šokiams pirkti taip pat nereikia.

Per susirinkimą rinkome pinigus pratyboms. Kainavo 45 eurus.

Neskaičiavau, kokia galutinė suma gavosi. Bet tikrai nemaža. Galbūt galima buvo pirkti priemones prekybos centruose per akcijas ir dar kažkiek sutaupyti, bet neturėjau nei laiko, nei noro.

K.