Pradedu lankyti mokyklą: AUSTĖJOS prisistatymas

Pradedu lankyti mokyklą: AUSTĖJOS prisistatymas

13. Aug 2019, 23:51 masedita@gmail.com masedita@gmail.com

Sveiki, labai dėkoju už galmybę dalyvauti šiame projekte. 

Mano dukra Austėja 7 m, ir ji nuo rugsėjo žengs pirmuosius žingsnius mokykloje. Austėja gana rami ir uždara mergaitė, bet labai užsispyrusi, kai nori - tai gali viską padaryti, nors tai realiai atrodo neįmanoma. Labai reaguoja į aplinkos pokyčius, sugeria emocijas į save. Bet šios charakterio savybės netrukdo Austėjai turėti draugų. Ji randa kalbą ir su mažu ir su dideliu. Austėja labai mėgsta šokti. Ji lanko sportinius šokius. Šoka ji ne tik per treniruotes, bet galima sakyti visur. Šis pomėgis jai labai patinka ir šokti ji galėtų nors visą dieną. Taip pat Austėja mėgsta viską skaičiuoti, jai patinka delioti skaičiukus...

Vilnius - didelis miestas, konkurencija ne tik dėl darželių bet ir dėl mokyklų. Rinktis mokyklą Vilniuje yra sudėtinga: ar stoji į mokyklą ir laikai egzaminą, ar patenki į tą mokyklą kuri priklauso pagal gyvenamą vietą. Mes pasirinkome pirmą variantą. Austėjai buvo labai svarbu įstoti į norimą mokyklą pagal jos gabumus, bet esant korucijai ir išpirktoms vietoms ten įstoti nepavyko. Mergaitė patyrė didelį psichologinį smūgį, kai ji,darželi budama viena iš stipresnių vaikų, neįstoja. Na viskas yra išsprendžiama, bet reikėjo operatyviai veikti ir stojome į kitą mokyklą, kurioje be problemų patekome. 

Vat tokia patirtis su patekimų į mokyklą, nemaloni, bet pamokanti. Tikiuosi, teisybė nugalės.

Austėja su nekantrumu laukia mokslo metų pradžios. Ji labai nori į mokyklą nuo tada, kada pradėjo eiti į darželį. Darželis jai buvo kančia, dėl pietų miego ir disciplinos nebuvimo.

floryte floryte 14. Aug 2019, 15:43

Sėkmės Austėjai naujame gyvenimo etape!